Якщо вам захотілося чогось новенького, але, в той же час, і чогось простого – цей рецепт для вас.

Ми пропонуємо вам приготувати гречку з м'ясним фаршем у томатному соусі. Відразу скажемо, що ця страва подобається навіть тим, хто не особливо любить гречку.

Які продукти нам потрібні

Гречана крупа - 1 склянка

М'ясний фарш – 250 г

Морква – 70 г

Цибуля ріпчаста - 70 г

Популярні новини зараз

Травень дощить, літо гріє: коли нарешті потеплішає в Україні, прогноз погоди від синоптиків

Свавілля ТЦК - за рамками закону: юристка не залишила шансів порушникам

Ротару зізналась, що почала вивчати українську і знайшла репетитора: "Мова - це не просто..."

Анна Трінчер зірвала спідню білизну і блиснула соковитим фруктом: ось за що вона заплатила 200 тис доларів

Показати ще

Чеснок - 1 зубчик

Томатна паста – 1 ст. ложка

Олія - ​​50 мл

Сіль - 8-10 г (за смаком)

Перець чорний мелений - 4-5 г (за смаком)

Процес приготування гречки з фаршем у томатному соусі

Для початку потрібно відварити гречку, щоб вона вийшла розсипчастою та м'якою. Для цього готуємо її 20 хвилин на малому вогні під кришкою.

Поки вариться гречка, дрібно нарізаємо цибулю, а моркву пропускаємо через тертку. Все це викладаємо на сковорідку, политу олією, і тушимо 2-3 хвилини.

Після цього викладаємо туди заздалегідь підготовлений фарш і продовжуємо тушити протягом 4-5 хвилин.

Далі додаємо вичавлений часник, солимо і перчимо до смаку, додаємо томатну пасту і на мінімальному вогні залишаємо це все на 10 хвилин.

Тепер залишилося викласти на тарілку приготовлену гречку та додати до неї нашу підливу з фаршем.

Смачного!

Читайте також:

Ідеальний варіант після роботи: рецепт салату з молодою капустою, плавленим сиром, помідором та яйцем.

Кущі будуть ломитися від солодких помідорів: як правильно поливати томати у спеку

Тільки не зомлійте: скільки коштує купити квартиру в київській новобудові - нові ціни