Якщо вам захотілося чогось новенького, але, в той же час, і чогось простого – цей рецепт для вас.
Ми пропонуємо вам приготувати гречку з м'ясним фаршем у томатному соусі. Відразу скажемо, що ця страва подобається навіть тим, хто не особливо любить гречку.
Які продукти нам потрібні
Гречана крупа - 1 склянка
М'ясний фарш – 250 г
Морква – 70 г
Цибуля ріпчаста - 70 г
Тотальна мобілізація всіх українців: у ЗСУ зробили важливе попередження
Кілограм за копійки: чому українці масово відмовляються від огірків навіть після обвалу цін
Ви точно такого пікапа ще не бачили: Ford перетворили на бойовий позашляховик майбутнього, єдиний у світі
Рецепт салату "Генеральськи" на зиму: ідеальна консервація - огірки та помідори в одній банці
Чеснок - 1 зубчик
Томатна паста – 1 ст. ложка
Олія - 50 мл
Сіль - 8-10 г (за смаком)
Перець чорний мелений - 4-5 г (за смаком)
Процес приготування гречки з фаршем у томатному соусі
Для початку потрібно відварити гречку, щоб вона вийшла розсипчастою та м'якою. Для цього готуємо її 20 хвилин на малому вогні під кришкою.
Поки вариться гречка, дрібно нарізаємо цибулю, а моркву пропускаємо через тертку. Все це викладаємо на сковорідку, политу олією, і тушимо 2-3 хвилини.
Після цього викладаємо туди заздалегідь підготовлений фарш і продовжуємо тушити протягом 4-5 хвилин.
Далі додаємо вичавлений часник, солимо і перчимо до смаку, додаємо томатну пасту і на мінімальному вогні залишаємо це все на 10 хвилин.
Тепер залишилося викласти на тарілку приготовлену гречку та додати до неї нашу підливу з фаршем.
Смачного!
Читайте також:
Кущі будуть ломитися від солодких помідорів: як правильно поливати томати у спеку
Тільки не зомлійте: скільки коштує купити квартиру в київській новобудові - нові ціни