Що робити, якщо вам дуже захотілося справжніх домашніх пиріжків, а часу на їх приготування зовсім немає, власне, як і бажання.

Але не впадайте у відчай, не все втрачено! Сьогодні ми розкриємо одну тещину хитрість, яка допоможе нагодувати всю родину.

Йдеться про швидкі пиріжки з багету з сиром, печерицями та сметаною. Саме їх і називають "Тещина хитрість". І не просто: продуктів потрібно не так вже й багато, а часу на приготування таких пиріжків йде ще менше.

Інгредієнти для пиріжків із багету

на 4 порції

Багет – 1 шт.

Печериці – 200 г

Популярні новини зараз

Грандіозний скандал із Тищенком: петиція про позбавлення його мандата набрала вже половину необхідних голосів

Їх розмітають відразу двома вилками: рецепт соковитих котлет із фаршу, цвітної капусти та сиру

Такого ви не пробували: як зробити стейк з цвітної капусти. Рецепт

Показати ще

Сир – 100 г

Сметана (15%) – 3 ст.л.

Цибуля – 1 шт.

Часник – 1 зуб.

Олія – 50 г

Сіль, перець – за смаком

Процес приготування пиріжків з багету

Для початку потрібно взяти багет, нарізати його кружальцями шириною трохи більше 5-7 сантиметрів. Потім з кожного шматочка потрібно дістати м'яку частину таким чином, щоб у вас вийшла своєрідна чашка - по краях залишаються стінки багету, а знизу - невелике дно з м'якої частини. Відразу зазначимо: окрайці для цієї мети не підходять, їх краще відкласти убік.

Далі дрібно нарізаємо печериці, цибулю та часник. Наперед натираємо сир на середній тертці.

Цибулю, гриби та часник викладаємо на сковороду і обсмажуємо їх до ніжного ступеня готовності. А за 5 хвилин до цієї готовності додаємо на сковорідку сметану і сіль з перцем.

Перемішавши начинку, наповнюємо їй шматочки багету, які ми приготували заздалегідь. Після цього посипаємо зверху всю цю смакоту натертим сиром і відправляємо в духовку на 10 хвилин при температурі 200 градусів.

Тепер залишилося дістати їх із духовки та нагодувати всіх, хто збігся на цей шикарний аромат!

Смачного!

Читайте також:

І ось спробуйте від цього відмовитись: рецепт гречки з фаршем у томатному соусі

Кущі будуть ломитися від солодких помідорів: як правильно поливати томати у спеку

Смачніше ви ще не куштували: рецепт картопляних зраз із молодою капустою, протушкованою в томатній пасті