У мережі розповіли, як приготувати чудові овочеві оладки із сиром.

Інгредієнти:

600 г молодих кабачків.

300 г картоплі.

100 м твердого сиру.

20 г свіжого кропу (5-6 гілочок).

Популярні новини зараз

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

2 яйця.

100 г борошна.

30 мл олії (2 ст. ложки).

3 г розпушувача (близько 1 чайної ложки).

5 г солі (1 чайна ложка).

Свіжі чорний перець за смаком.

Інструкції:

Молоді кабачки промийте, обсушіть і відріжте хвостики з обох боків. Натріть їх у великій тертці. Руками відіжміть зайвий сік і помістіть в глибоку миску.

Картоплю очистіть, промийте і натріть на тертці і додайте в миску з кабачками.

Потім натираємо твердий сир і додаємо його до овочів.

Вбийте яйця, додайте борошно, що просіює, і розпушувач. Приправте сіллю та свіжомеленим чорним перцем.

У кропу видаліть товсті стебла, дрібно наріжте і додайте в миску до решти інгредієнтів. Все добре перемішайте до однорідності.

Нагрійте сковороду з покриттям антипригарним (діаметром близько 17 см) на помірному вогні. Маслом змащувати не потрібно, тому що тісто вже містить його.

Викладіть 3 столові ложки тіста на розігріту сковороду, потім розрівняйте по всьому дну. Накрийте кришкою і смажте на середньому вогні 3-4 хвилини до золотистого кольору.

Акуратно переверніть млинець і смажте під кришкою ще 2-3 хвилини.

Повторіть процес із тестом, щоб вийшло ще млинців. Усього у вас має вийти близько 9 штук.

Читайте також:

Справжнє літнє смакота: рецепт салату з картоплі та редиски із заправкою зі сметани та гірчиці

Це краще за будь-які пиріжки: рецепт тонких картопляних язичків з молодою капустою

Їх називають "Тещина хитрість: рецепт швидких пиріжків з багету з сиром, печерицями та сметаною