Незвичайний ароматний салат з кабачків по-корейськи обов'язково стане хітом. Відмінний вибір для любителів пікантних страв з простим і доступним набором продуктів.
Інгредієнти (на 6 порцій):
Кабачки: 500 г (1-2 шт.)
Морква: 200 г (1 шт.)
Перець чилі: 5-10 г
Часник: 2-3 зубчики.
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Свіжий кріп: 20 г.
Оцет: 1 столова ложка.
Рослинна олія: 1-2 ст.
Перець чорний мелений: за смаком
Сіль: половина чайної ложки.
Цукор: 2 ч. л.
Молотий коріандр: 1 щіпка.
Чебрець сушений: 1 щіпка.
Молота паприка: 1 щіпка.
Інструкції для приготування:
Поставте каструлю із водою нагріватися.
Кабачки нарізаємо чвертькільцями.
Як тільки вода закипить, покладіть кабачки в киплячу воду і варіть 5-7 хвилин.
Відкиньте їх на друшляк через вказаний час.
Пропустити часник через прес.
Очистіть моркву і натріть її на тертці для моркви корейською.
Тонко наріжте гострий перець чилі та дрібно наріжте свіжий кріп.
У великій мисці змішайте варені кабачки, терту моркву, пресований часник, нарізаний перець чилі та кріп.
Додайте мелений чорний перець, сіль, цукор, оцет і олію і посипте меленим коріандром, сушеним чебрецем і меленою паприкою.
Потім ретельно перемішайте всі інгредієнти, щоб забезпечити рівномірний розподіл спецій та приправ.
Після цього щільно покладіть салат у контейнер та охолодіть протягом 1 години, щоб смаки змішалися.
Швидко, смачно та апетитно: рецепт салату з молодої картоплі, кукурудзи та яєць
Дуже швидко і дуже апетитно: рецепт вареників з молодою капустою та беконом
Їх розхоплюватимуть двома руками: рецепт млинців з кабачків, картоплі та сиру