Здивуйте свою сім'ю оригінальною стравою на сніданок, що поєднує в собі омлет та повноцінний бутерброд.
Інгредієнти (на 1 порцію):
Яйця: 2 шт.
Молоко: 60 мл.
Твердий сир: 40 г
Помідор: 1 скибочка.
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Хліб: 1 скибочка.
Свіжа петрушка: 2-3 гілочки.
Сіль за смаком.
Соняшникова олія: 1/2 ст.
Інструкції для приготування:
Нарізаємо твердий сир.
Вирізаємо з помідора кружок і відрізаємо шматочок хліба.
За бажанням: додайте шматочки смажених грибів, ковбаси, шинки або будь-якого іншого інгредієнта для начинки.
Потім розбийте яйця в миску, влийте молоко, додайте щіпку солі та збийте вилкою.
Вимийте, обсушіть і наріжте петрушку, потім додайте в суміш.
Нагрійте трохи соняшникової олії у сковороді великого діаметру, щоб омлет вийшов тонким і досить великим, щоб можна було обернути сендвіч.
Вилийте суміш для омлету і готуйте на середньому вогні, поки поверхня не застигне.
У центр омлету покладіть дві скибочки сиру.
Покладіть скибочку хліба поверх сиру і скибочку помідора на хліб.
Накрийте помідор сиром, що залишилися.
Складіть омлет поверх компонентів бутерброду з усіх чотирьох сторін, щоб вийшов конверт.
Після цього смажте близько 30 секунд на середньому вогні, переверніть омлет і готуйте ще хвилину до повної готовності та трохи підрум'яненого кольору.
Раннє «Стіна» писала, літній, корисний та швидкий: рецепт салату з редискою, бринзою, шпинатом та одним смачним секретом
Як повідомляла «Стіна», цей аромат просто зводить з розуму: рецепт молодої картоплі, запеченої з кабачками та беконом