Домашня аджика - це ароматний і смачний соус із сирих овочів, який ідеально підходить як приправа до м'яса і не тільки.
Інгредієнти:
Помідори: 1 кг.
Болгарський перець: 250 р.
Гострий перець: 60 г
Часник: 70 р.
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Яблучний оцет: 70 г
Цукор: 130 гр.
Сіль: 2 ч. л.
Інструкції з приготування:
Для початку ретельно вимийте помідори, болгарський перець та гострий перець.
Обов'язково видаліть насіння із болгарського перцю.
Використовуйте м'ясорубку або блендер, щоб подрібнити помідори, болгарський, гострий перець і часник разом до отримання однорідної консистенції.
Потім додайте яблучний оцет, цукор та сіль у змішану овочеву суміш. Ретельно перемішайте все, щоб інгредієнти добре змішалися.
Розлийте аджику по чистих банках та поліетиленовими кришками.
Ось і все, зберігайте банки з аджикою у холодильнику.
Крім цього, ви можете регулювати кількість гострого перцю відповідно до ваших уподобань щодо гостроти.
Читайте також:
Тільки з банкою не проковтніть: рецепт маринованих помідорів у соку чорної смородини на зиму
Український рецепт Мисливського салату на зиму: цю консервацію зметуть першою і проситимуть ще
Ті самі мариновані грибочки з дитинства: секрет ідеальної пропорції від наших предків