Домашня аджика - це ароматний і смачний соус із сирих овочів, який ідеально підходить як приправа до м'яса і не тільки.

Інгредієнти:

Помідори: 1 кг.

Болгарський перець: 250 р.

Гострий перець: 60 г

Часник: 70 р.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Показати ще

Яблучний оцет: 70 г

Цукор: 130 гр.

Сіль: 2 ч. л.

Інструкції з приготування:

Для початку ретельно вимийте помідори, болгарський перець та гострий перець.

Домашня аджика, фото: youtube.com

Обов'язково видаліть насіння із болгарського перцю.

Використовуйте м'ясорубку або блендер, щоб подрібнити помідори, болгарський, гострий перець і часник разом до отримання однорідної консистенції.

Потім додайте яблучний оцет, цукор та сіль у змішану овочеву суміш. Ретельно перемішайте все, щоб інгредієнти добре змішалися.

Розлийте аджику по чистих банках та поліетиленовими кришками.

Ось і все, зберігайте банки з аджикою у холодильнику.

Крім цього, ви можете регулювати кількість гострого перцю відповідно до ваших уподобань щодо гостроти.

Читайте також:

Тільки з банкою не проковтніть: рецепт маринованих помідорів у соку чорної смородини на зиму

Український рецепт Мисливського салату на зиму: цю консервацію зметуть першою і проситимуть ще

Ті самі мариновані грибочки з дитинства: секрет ідеальної пропорції від наших предків