Якщо тушкована капуста раніше не була вашою улюбленою стравою, варто скуштувати її ще раз, додавши кілька простих добавок, які можуть повністю перетворити її смак та поживний профіль.

Копчена курка або м'ясо:

Додавання копченої курки або м'яса може надати тушкованій капусті насичений димний аромат і щільнішу текстуру. Наріжте м'ясо або курку і змішайте з капустою приблизно за 15 хвилин до готовності страви. Це не лише посилить смак, а й зробить страву більш ситною.

Консервована квасоля:

Капуста. Фото: YouTube

Ця добавка в капусту за 10 хвилин до закінчення приготування надає чудового контрасту текстури і збільшує харчову цінність страви. Квасоля багата рослинним білком, вітамінами та мінералами, що надає страві додаткового заряду поживних речовин.

Популярні новини зараз

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку

Світла не буде довго: ДТЕК і Укренерго вводять екстрені відключення - графіки не працюють

Показати ще

Чорнослив:

Його додавання в тушковану капусту приносить легку насолоду і унікальну смакову нотку. Для приготування промийте чорнослив гарячою водою, замочіть на 30 хвилин, потім висушіть, наріжте і додайте до капусти за 10 хвилин до готовності. Це доповнення привнесе цікавий контраст і зробить страву набагато смачнішою.

Читайте також:

Смачніше за будь-яку ковбасу і навіть шашлик: рецепт соковитого м'ясного хліба з неземним ароматом

Смачніше, ніж у ресторанах Італії: рецепт соковитої лазаньї без тіста з неймовірним ароматом

Пікантне лечо з баклажанами, перцем і помідорами на зиму: цей рецепт триматимете в секреті