Якщо морозильник не витримує тривалого відключення електроенергії, а заморожені пельмені злиплися, не хвилюйтеся! Є креативний спосіб перетворити їх на смачну страву - піцу з пельменями.

Цим рецептом поділилася у мережі фуд-блогери, які люблять готувати цю страву, навіть коли пельмені не злиплися.

Інгредієнти:

500 г упаковки пельменів.

2 помідори.

1 цибулина.

Популярні новини зараз

Нові правила отримання пенсії з 1 січня: ПФУ попередив, не дивуйтесь

Скасування комендантського часу: киянам розповіли, чи зможуть вони "тусанути" в новорічну ніч

10 тисяч гривень штрафу через дитину: батьків школярів хочуть карати за "пустощі" учнів

Різдвяний настрій у родині Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна: прикрашання, сніданок і Френк Сінатра

Показати ще

3 ст. л. сметани.

2 ст. л. кетчупа.

100 г грибів (шампіньйонів).

100 г сиру моцарела.

Інструкції:

Якщо ваші пельмені злиплися, пропустіть крок із пергаментом. В іншому випадку змастіть лист пергаментного паперу маслом і розкладіть пельмені. Накрийте їх харчовою плівкою і обережно розкачайте, щоб вийшла основа для піци. Коли у вас вийде кругла форма, зніміть плівку. Якщо є тріщини, розгладьте пальцями.

Пельмені. Фото: скріншот YouTube

Потім змішайте сметану та кетчуп і розподіліть суміш по основі для пельменів.

Викладіть на піцу нарізані гриби, тонкі скибочки кабачків та інші овочі на ваш вибір. Оскільки пельмені наповнені м'ясом, овочева начинка забезпечує хороший баланс, але ви можете персоналізувати її за допомогою своїх улюблених інгредієнтів.

Після цього посипте сіллю, потім додайте нарізаний солодкий перець, скибочки помідорів і кільця цибулі. Зверху посипте все тертою моцарелою.

Поставте піцу в духовку при температурі 180 °C приблизно на 15-20 хвилин, поки сир не розплавиться і не почне пухиритися.

Ось і все, ваша унікальна та ароматна піца з пельменями буде готова у найкоротші терміни.

Читайте також:

Та сама кабачкова ікра з дитинства – рецепт від наших улюблених бабусь

Секретний інгредієнт перетворить тушковану капусту на кулінарний шедевр: рецепт, який змінить все

Так готували наші предки у Карпатах: рецепт ніжної підливи з білих грибів до будь-якої страви