Прийшла осінь, а значить все частіше хотітиметься якихось поживних салатів. Але відкладіть олів'є та крабування до нового року та спробуйте унікальний салат "Осінній вальс".

Це ще один спосіб приготувати гриби, які ви назбирали у лісі або купили у супермаркеті. Салат і справді дуже ситний, тому він підійде і як основна страва.

Салат "Осінній вальс", кадр з відео

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • печериці, 500 г;
  • куряче відварене філе, 300 г;
  • яйця варені, 4 шт.;
  • цибуля, 100 г;
  • огірки солоні, 150 г;
  • петрушка;
  • майонез, 100 г;
  • сіль, перець, олія рослинна.

Процес приготування

1.Гриби ріжемо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді. Смажимо до моменту, коли випарується вся рідина і тоді солимо і перчимо їх до смаку.

2.Цибулю ріжемо чверть кільцями і додаємо до грибів, наливаємо трохи олії, перемішуємо і обсмажуємо до рум'яності. Викладаємо на паперові рушники.

Популярні новини зараз

Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні

Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери

Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку

Яйця, гречка, хліб, а тепер і молочка: ціни у супермаркетах продовжують підніматися

Показати ще

3.Ріжемо соломкою солоні огірки. Куряче філе відварене ріжем соломкою. Петрушку дрібно рубаємо. Яйця ріжемо шматочками.

4.Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом, пробуємо і до смаку досолюємо.

Читайте також:

Суцільні вітаміни та божественний смак: рецепт пікантного іспанського супу з томатів.

Святковий стіл заграє новими фарбами: рецепт дуже смачного салату з печінкою та пекінською капустою.

У 100 разів смачніше, ніж "Олів'є": рецепт божественного "Київського" салату, який зметуть за секунди.