Прийшла осінь, а значить все частіше хотітиметься якихось поживних салатів. Але відкладіть олів'є та крабування до нового року та спробуйте унікальний салат "Осінній вальс".
Це ще один спосіб приготувати гриби, які ви назбирали у лісі або купили у супермаркеті. Салат і справді дуже ситний, тому він підійде і як основна страва.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- печериці, 500 г;
- куряче відварене філе, 300 г;
- яйця варені, 4 шт.;
- цибуля, 100 г;
- огірки солоні, 150 г;
- петрушка;
- майонез, 100 г;
- сіль, перець, олія рослинна.
Процес приготування
1.Гриби ріжемо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді. Смажимо до моменту, коли випарується вся рідина і тоді солимо і перчимо їх до смаку.
2.Цибулю ріжемо чверть кільцями і додаємо до грибів, наливаємо трохи олії, перемішуємо і обсмажуємо до рум'яності. Викладаємо на паперові рушники.
4 знаки Зодіаку, яким доля готує справжній тріумф: успіх, кохання та гроші вже на порозі
Мобілізація зачепить навіть із правом на відстрочку: ТЦК уже готові, що важливо знати
Що категорично не можна везти до Польщі: митники шокують своїми правилами
Кілограм за копійки: чому українці масово відмовляються від огірків навіть після обвалу цін
3.Ріжемо соломкою солоні огірки. Куряче філе відварене ріжем соломкою. Петрушку дрібно рубаємо. Яйця ріжемо шматочками.
4.Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом, пробуємо і до смаку досолюємо.
Читайте також:
Суцільні вітаміни та божественний смак: рецепт пікантного іспанського супу з томатів.
Святковий стіл заграє новими фарбами: рецепт дуже смачного салату з печінкою та пекінською капустою.
У 100 разів смачніше, ніж "Олів'є": рецепт божественного "Київського" салату, який зметуть за секунди.