Прийшла осінь, а значить все частіше хотітиметься якихось поживних салатів. Але відкладіть олів'є та крабування до нового року та спробуйте унікальний салат "Осінній вальс".
Це ще один спосіб приготувати гриби, які ви назбирали у лісі або купили у супермаркеті. Салат і справді дуже ситний, тому він підійде і як основна страва.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- печериці, 500 г;
- куряче відварене філе, 300 г;
- яйця варені, 4 шт.;
- цибуля, 100 г;
- огірки солоні, 150 г;
- петрушка;
- майонез, 100 г;
- сіль, перець, олія рослинна.
Процес приготування
1.Гриби ріжемо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді. Смажимо до моменту, коли випарується вся рідина і тоді солимо і перчимо їх до смаку.
2.Цибулю ріжемо чверть кільцями і додаємо до грибів, наливаємо трохи олії, перемішуємо і обсмажуємо до рум'яності. Викладаємо на паперові рушники.
Стрижка, фарбування та догляд за волоссям у жовтні-2024: у які дні заборонено це робити
Головки з кулак – це не казка: яке добриво потрібно внести під час посадки озимого часнику
Усього 3 дні в жовтні і один вже сьогодні: коли і як можна зустріти своє кохання
В Україні різко зміниться погода: коли увірвуться заморозки та заллє дощами
3.Ріжемо соломкою солоні огірки. Куряче філе відварене ріжем соломкою. Петрушку дрібно рубаємо. Яйця ріжемо шматочками.
4.Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом, пробуємо і до смаку досолюємо.
Читайте також:
Суцільні вітаміни та божественний смак: рецепт пікантного іспанського супу з томатів.
Святковий стіл заграє новими фарбами: рецепт дуже смачного салату з печінкою та пекінською капустою.
У 100 разів смачніше, ніж "Олів'є": рецепт божественного "Київського" салату, який зметуть за секунди.