Настав час поживних салатів, тому що до України наближаються холоди і вже не так сильно хочеться їсти свіжі овочі, та й у ціні вони зросли.
Тому ми з радістю ділимося нашими читачами різними рецептами, які вони можуть втілити на кухні швидко і без особливих зусиль. Зараз пропонуємо вам для вечері або для обіду (а може й для сніданку) рецепт апетитного салату з шинкою.
Інгредієнти:
- шинка або ковбаса копчена, 200 г;
- солодкий перець; 1 шт;
- помідори та огірки по 2 шт;
- яйця варені, 3 шт.;
- сир, 150 г;
- зелень, сіль, перець;
- майонез.
Процес приготування
1.Огірки, солодкий перець ріжемо кубиком. Помідори спочатку ріжемо на дві частини. Якщо у вас томати дуже соковиті, чайною ложечкою прибираємо м'якоть і ріжемо овоч кубиком.
2. Шинку або копчену ковбасу ріжемо кубиками. Для салату можна використовувати відварене куряче м'ясо, напівкопчену ковбасу, запечену свинину і т.д. Кріп і петрушку дрібно ріжемо.
3.Яйця відварюємо та остуджуємо, також нарізаємо кубиками. Змішуємо овочі та зелень, додаємо шинку і заправляємо салат майонезом до смаку. Пробуємо, якщо необхідно досолюємо і перчимо.
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Таке поєднання продуктів, як у цьому салаті, найпростіше, але дає дуже гармонійний та оригінальний смак. Салат підходить до м'ясних страв, шашликів, риби та різних гарнірів.
Читайте також:
Секретна добавка перетворить вінегрет на кулінарне диво: тільки спробуйте і ви точно здивуєтеся.
Це так смачно та пікантно, що можна проковтнути мову: рецепт консерованого перчика на зиму.