Настав час поживних салатів, тому що до України наближаються холоди і вже не так сильно хочеться їсти свіжі овочі, та й у ціні вони зросли.

Тому ми з радістю ділимося нашими читачами різними рецептами, які вони можуть втілити на кухні швидко і без особливих зусиль. Зараз пропонуємо вам для вечері або для обіду (а може й для сніданку) рецепт апетитного салату з шинкою.

Салат з шинкою, кадр з відео

Інгредієнти:

  • шинка або ковбаса копчена, 200 г;
  • солодкий перець; 1 шт;
  • помідори та огірки по 2 шт;
  • яйця варені, 3 шт.;
  • сир, 150 г;
  • зелень, сіль, перець;
  • майонез.

Процес приготування

1.Огірки, солодкий перець ріжемо кубиком. Помідори спочатку ріжемо на дві частини. Якщо у вас томати дуже соковиті, чайною ложечкою прибираємо м'якоть і ріжемо овоч кубиком.

2. Шинку або копчену ковбасу ріжемо кубиками. Для салату можна використовувати відварене куряче м'ясо, напівкопчену ковбасу, запечену свинину і т.д. Кріп і петрушку дрібно ріжемо.

3.Яйця відварюємо та остуджуємо, також нарізаємо кубиками. Змішуємо овочі та зелень, додаємо шинку і заправляємо салат майонезом до смаку. Пробуємо, якщо необхідно досолюємо і перчимо.

Популярні новини зараз

Ви здивуєтеся, але мити унітаз - не обов'язково: просто додайте в бачок туалету

Чоловік Юлії Саніної, який ховається за кордоном, похвалився країною, де зараз перебуває

Бронювання від мобілізації зупинили: тепер усе буде інакше

Пальчики оближеш: як правильно тушкувати червону капусту з яблуками. Рецепт

Показати ще

Таке поєднання продуктів, як у цьому салаті, найпростіше, але дає дуже гармонійний та оригінальний смак. Салат підходить до м'ясних страв, шашликів, риби та різних гарнірів.

Читайте також:

Секретна добавка перетворить вінегрет на кулінарне диво: тільки спробуйте і ви точно здивуєтеся.

Це так смачно та пікантно, що можна проковтнути мову: рецепт консерованого перчика на зиму.