Температура повітря за вікном знижиться і доки не пахне новорічним олів'є та мандаринами, пропонуємо освоювати рецепти та інших поживних салатів.
Сьогодні пропонуємо вам рецепт страви, в якому відмінно поєднуються риба, морква, горіхи та цибуля. Заправляється салат майонезом, але ви можете замінити його на грецький йогурт чи сметану. Отже, рецепт салату "Кузьмич".
Інгредієнти:
- цибуля – 5 шт.;
- морква - 2 шт.;
- риба - 600 г;
- яйця - 3 шт.;
- горіхи волоські - 100 г;
- майонез — 1 ст.л.;
- сіль - щіпка.
Приготування салату "Кузьмич":
1.Нарізаємо півкільцями цибулю, в сковороді на олії обсмажуємо її до золотистого кольору. У цей час відварюємо до готовності рибу. Натираємо дрібно моркву і відправляємо обсмажуватись до цибулі.
2.Нарізаємо варені яйця невеликим кубиком, викладаємо в салатник. Готову рибу позбавляємо кісток і шкіри, ділимо на маленькі шматочки. Викладаємо смажену цибулю та моркву до яєць, туди ж відправляємо рибу.
3.Подрібнюємо волоський горіх і злегка обсмажуємо на сухій сковороді, висипаємо в салат. Солимо блюдо, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
Тариф на газ прийнято: якою буде ціна з 1 травня і що вирішив Кабмін
Більше не видаватимуть готівку на відділеннях "Нової пошти": що змінилося з 1 квітня 2025 року
ЗНО для учнів 9 класів: нова ініціатива змінить українську освіту
Як отримати врожай огірків, щоб сусіди втрачали спокій та сон, цей найбільший секрет городників
Як риба для салату рекомендується використовувати хек або мінтай. Якщо додати до салату вершковий сир та подрібнити, можна отримати чудовий паштет і мазати його на хліб.
Читайте також:
Гідна заміна "Шубе": рецепт сільського салату з оселедцем та картоплею.
Для міцного здоров'я як у Ахіллеса: рецепт грецького кускуса для гарніру.
Дуже смачний та поживний салат із шинкою: такий рецепт ви точно захочете для вечері.