Ми продовжуємо ознайомлювати вас з гідними та дуже смачними рецептами салатів. Вони вигідно виглядають на святковому столі, але і дуже добре впишуся у вашу звичайну вечерю.
Зараз ми пропонуємо вам спробувати приготувати салат, назва якого ви, напевно, чули. І це салат "Міністерський" - справжня насолода із простих та доступних продуктів.
Інгредієнти:
пекінська капуста - 1 шт.;
кукурудза консервована - 180 г;
цибуля червона - 1 шт.;
куряча печінка - 500 г;
сир ковбасний - 200 г;
майонез;
зелена цибуля - пучок;
сіль - 1 ч.л.;
цукор - 2 ч.л.;
оцет 9% - 1 ст.л.;
вода - 3 ст.л.
Приготування салату «Міністерський»:
1. Відварюємо до готовності курячу печінку в підсоленій воді з лавровим листом. Поки печінку остигає нарізаємо тонким пір'ям цибулю, змішуємо з сіллю, цукром, оцтом та водою.
2.Поки цибуля маринується протягом 10 хвилин, натираємо на великій тертці ковбасний сир, шаткуємо не особливо дрібно пекінську капусту.
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Відключення електроенергії скасували, але не скрізь: хто буде при світлі
Несподіваний цінопад на ключові продукти: українцям дали шанс запастися на важку зиму
3.Викладаємо на тарілку шар з капусти, змащуємо його майонезом, кладемо ½ частина сиру.
4.Подрібнюємо через м'ясорубку печінку, кладемо на сирний шар, змащуємо майонезом. На шар печінки викладаємо цибулю, віджату від маринаду.
5.На цибульний шар, змащений майонезом, кладемо консервовану кукурудзу, заздалегідь видаляє з неї рідину. Викладаємо на кукурудзяний шар залишки сиру, покриваємо майонезною сіточкою. Цинкуємо зелену цибулю і посипаємо їм верхівку салату.
Читайте також:
Набагато смачніші та корисніші за ікри: рецепт салату з кабачків та яблук на зиму.
Бюджетний десерт "Банан-яблуко" з лаваша: рецепт, який заощадить вам гроші.