Восени одним з популярних салатів є вінегрет - готувати просто, а продукти дуже доступні і, звичайно ж, неймовірно смачно.
Але давайте трохи відійдемо від класики та оновимо рецепт цього легендарного салату. Запевняємо, вам сподобається.
Інгредієнти:
- Картопля - 4 шт.;
- Морква - 2 шт.;
- Буряк - 2 шт.;
- Солоні огірки - 5 шт.;
- Квашена капуста - 150 г;
- Нут консервований – 425 мл;
- Цибуля зелена - 15 г;
- Сіль - щіпка.
Приготування вінегрету:
1.Очищаємо картоплю, нарізаємо невеликими шматочками, солимо, перчимо, змащуємо олією і викладаємо в пакет для запікання. Нарізаємо моркву і очищений буряк, теж солимо, перчимо, змащуємо маслом і кладемо в окремий пакет для запікання. Запікаємо картоплю при 180 градусах півгодини, а буряки та моркву — 1 годину. Нарізаємо овочі невеликим кубиком, перекладаємо у загальний салатник.
2.Нарізаємо маленьким кубиком солоні огірки, додаємо до картоплі, буряка та моркви. Шинкуємо квашену капусту, кладемо в салат разом із консервованим нутом.
3.Шинкуємо зелену цибулю, викладаємо в салат. Солимо вінегретий і ретельно перемішуємо.
Дарія Квіткова розповіла, куди зник її батько і чи розлучився він із мамою: "Члени моєї родини не хочуть"
У вас залишився тиждень, поспішайте: що додати в лунку з озимою цибулею, секретна суміш
Прогноз погоди за народними прикметами: якою буде зима і коли чекати снігового покриву
Опалювальний сезон скасовується: в Україну вривається літо – аномальний листопад прогріє до +25
Читайте також:
Гарбуз є, яйця є, а духовки немає: рецепт пирога на сковороді, смачніший за яблучний.
Котлети стануть соковитими, як стейк у ресторані: секрет пов'язаний із однією хитрістю.
Бурякова аджика стане улюбленою закускою, пікантний та ароматний рецепт.