Восени одним з популярних салатів є вінегрет - готувати просто, а продукти дуже доступні і, звичайно ж, неймовірно смачно.

Але давайте трохи відійдемо від класики та оновимо рецепт цього легендарного салату. Запевняємо, вам сподобається.

Вінегрет

Інгредієнти:

  • Картопля - 4 шт.;
  • Морква - 2 шт.;
  • Буряк - 2 шт.;
  • Солоні огірки - 5 шт.;
  • Квашена капуста - 150 г;
  • Нут консервований – 425 мл;
  • Цибуля зелена - 15 г;
  • Сіль - щіпка.

Приготування вінегрету:

1.Очищаємо картоплю, нарізаємо невеликими шматочками, солимо, перчимо, змащуємо олією і викладаємо в пакет для запікання. Нарізаємо моркву і очищений буряк, теж солимо, перчимо, змащуємо маслом і кладемо в окремий пакет для запікання. Запікаємо картоплю при 180 градусах півгодини, а буряки та моркву — 1 годину. Нарізаємо овочі невеликим кубиком, перекладаємо у загальний салатник.

2.Нарізаємо маленьким кубиком солоні огірки, додаємо до картоплі, буряка та моркви. Шинкуємо квашену капусту, кладемо в салат разом із консервованим нутом.

3.Шинкуємо зелену цибулю, викладаємо в салат. Солимо вінегретий і ретельно перемішуємо.

Популярні новини зараз

Дарія Квіткова розповіла, куди зник її батько і чи розлучився він із мамою: "Члени моєї родини не хочуть"

У вас залишився тиждень, поспішайте: що додати в лунку з озимою цибулею, секретна суміш

Прогноз погоди за народними прикметами: якою буде зима і коли чекати снігового покриву

Опалювальний сезон скасовується: в Україну вривається літо – аномальний листопад прогріє до +25

Показати ще

Вінегрет, кадр з відео

Читайте також:

Гарбуз є, яйця є, а духовки немає: рецепт пирога на сковороді, смачніший за яблучний.

Котлети стануть соковитими, як стейк у ресторані: секрет пов'язаний із однією хитрістю.

Бурякова аджика стане улюбленою закускою, пікантний та ароматний рецепт.