Спробуйте ароматну часникову намазку з салом і часником, ідеальне доповнення до хрусткого чорного хліба та ситного борщу.
Інгредієнти:
Сало - 200 г.
Бекон - 100 г.
Часник - 4 зубчики.
Сіль - за смаком.
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Запашний перець - за смаком.
Свіжий кріп - жменя.
Свіжа петрушка – жменя.
Інструкції з приготування:
Помістіть сало, часник, кріп, петрушку, сіль та запашний перець у блендер і змішайте до однорідної маси.
Потім обсмажте бекон на середньому вогні, поки шматочки не стануть золотаво-коричневими і не випустять більшу частину жиру. Відкладіть хрусткі шкварки убік, щоб вони стекли.
Потім змішайте хрусткі шматочки бекону з подрібненим салом. Ретельно перемішайте, щоб забезпечити рівномірний розподіл.
Ось і все, перекладіть пасту в банку, закрийте кришкою і зберігайте в холодильнику.
Насолоджуйтесь цією насиченою, пікантною пастою як начинку для хліба або як ароматне доповнення до традиційних українських страв, таких як борщ і не тільки.
Читайте також:
Неймовірно смачно, а головне – корисно: рецепт сьомги з імбиром у соєвому соусі
Рецепт ідеальної смаженої картоплі з скоринкою по-українськи: проста та ароматна страва