Спробуйте ароматну часникову намазку з салом і часником, ідеальне доповнення до хрусткого чорного хліба та ситного борщу.

Інгредієнти:

Сало - 200 г.

Бекон - 100 г.

Часник - 4 зубчики.

Сіль - за смаком.

Популярні новини зараз

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Запашний перець - за смаком.

Свіжий кріп - жменя.

Свіжа петрушка – жменя.

Інструкції з приготування:

Помістіть сало, часник, кріп, петрушку, сіль та запашний перець у блендер і змішайте до однорідної маси.

Сало

Потім обсмажте бекон на середньому вогні, поки шматочки не стануть золотаво-коричневими і не випустять більшу частину жиру. Відкладіть хрусткі шкварки убік, щоб вони стекли.

Потім змішайте хрусткі шматочки бекону з подрібненим салом. Ретельно перемішайте, щоб забезпечити рівномірний розподіл.

Ось і все, перекладіть пасту в банку, закрийте кришкою і зберігайте в холодильнику.

Насолоджуйтесь цією насиченою, пікантною пастою як начинку для хліба або як ароматне доповнення до традиційних українських страв, таких як борщ і не тільки.

Читайте також:

Неймовірно смачно, а головне – корисно: рецепт сьомги з імбиром у соєвому соусі

Коли малина та полуниця – не по кишені: рецепт картопляного варення із "секретом", який стане сюрпризом

Рецепт ідеальної смаженої картоплі з скоринкою по-українськи: проста та ароматна страва