Коли за вікном яскрава осінь з різнобарвним листям, то хочеться такого ж барвистого розмаїття і у своїй тарілці.

Ми з радістю вам допоможемо приготувати яскравий салат зі звичайних буряків і називається він "Юлія". Обов'язково зберігайте рецепт.

Салат "Юлія", кадр з відео

Інгредієнти:

  • буряк - 2 шт.;
  • картопля - 2 шт.;
  • морква - 1 шт.;
  • куряче філе - 350 г;
  • огірок солоний - 3 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • майонез;
  • сіль - щіпка.

Приготування салату "Юлія":

1.Запікаємо буряк, моркву та картопля у фользі в духовці 1 год. Відварюємо у підсоленій воді куряче філе, нарізаємо його дрібно разом із солоними огірками.

Запечені овочі, кадр з відео

2. Змішуємо огірки та філе з парою ложок майонезу, викладаємо першим шаром у салатник. Нарізаємо пір'ям цибулю, кладемо як другий шар.

Популярні новини зараз

Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Відключення електроенергії скасували, але не скрізь: хто буде при світлі

Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили

Показати ще

3. Змащуємо цибульний шар майонезом, на нього кладемо натерту запечену картоплю. Покриваємо картопляний шар сіточкою з майонезу, натираємо на нього моркву.

4. Натираємо буряки на дрібній тертці і ½ частина змішуємо з ложкою майонезу. Викладаємо буряк у майонезі останнім шаром на салат. Залишками буряків прикрашаємо верхівку та боки салату.

Читайте також:

Чорнослив та крабові палички – це вищий пілотаж: рецепт яскравого салату для свята.

Пікантна хрустка капуста по-корейськи: рецепт за 2 години - і не потрібно чекати, поки закваситися.

Легендарна закуска , про яку багато хто забув: рецепт фаршированих яєць.