Коли за вікном яскрава осінь з різнобарвним листям, то хочеться такого ж барвистого розмаїття і у своїй тарілці.
Ми з радістю вам допоможемо приготувати яскравий салат зі звичайних буряків і називається він "Юлія". Обов'язково зберігайте рецепт.
Інгредієнти:
- буряк - 2 шт.;
- картопля - 2 шт.;
- морква - 1 шт.;
- куряче філе - 350 г;
- огірок солоний - 3 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- майонез;
- сіль - щіпка.
Приготування салату "Юлія":
1.Запікаємо буряк, моркву та картопля у фользі в духовці 1 год. Відварюємо у підсоленій воді куряче філе, нарізаємо його дрібно разом із солоними огірками.
2. Змішуємо огірки та філе з парою ложок майонезу, викладаємо першим шаром у салатник. Нарізаємо пір'ям цибулю, кладемо як другий шар.
Хто не зробив запаси - "розориться": скільки коштуватиме картопля найближчим часом
Віктор Павлік вперше зізнався, що був за один крок від того світу: більше пів року не давали
Абсолютно нова мобілізація: примусового призову більше не буде?
Як швидко прибрати сліди від скотчу на будь-якій поверхні: не доведеться драїти, витріщивши очі
3. Змащуємо цибульний шар майонезом, на нього кладемо натерту запечену картоплю. Покриваємо картопляний шар сіточкою з майонезу, натираємо на нього моркву.
4. Натираємо буряки на дрібній тертці і ½ частина змішуємо з ложкою майонезу. Викладаємо буряк у майонезі останнім шаром на салат. Залишками буряків прикрашаємо верхівку та боки салату.
Читайте також:
Чорнослив та крабові палички – це вищий пілотаж: рецепт яскравого салату для свята.
Пікантна хрустка капуста по-корейськи: рецепт за 2 години - і не потрібно чекати, поки закваситися.
Легендарна закуска , про яку багато хто забув: рецепт фаршированих яєць.