Так, хрусткі золотаві сирні кульки — фантастична закуска як для свят, так і для повсякденної насолоди. Головне — використовувати сир, який добре плавиться, наприклад, моцарелла, чеддер.
Щоб додати додатковий смак, можна додати паприку, зелень чи в'ялені томати.
Інгредієнти:
200 г твердого сиру (моцарела, чеддер або інший).
50 г панірувальних сухарів.
2 великі курячі яйця.
На упаковці написано неправильно: скільки рідкого порошку для прання потрібно насправді
Усі проблеми вирішаться до початку 2025 року: з якими знаками Зодіаку 2024 попрощається успіхом
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
1 зубчик чеснока.
2 ст. л. муки.
200 г олії (для смаження).
Спеції (сіль, перець, паприка тощо) за смаком.
Інструкції з приготування:
Дрібно натріть сир і покладіть у миску. Роздавити часник і додати його до сиру. Також збийте яйця та додайте в суміш.
Приправте улюбленими спеціями, додавши сіль та перець до смаку. Перемішайте все до однорідної маси.
Вмішайте борошно і перемішуйте, поки суміш не стане густою. Якщо вона здається занадто м'якою, можна додати ще трохи борошна, щоб досягти потрібної консистенції.
Потім злегка намочіть руки і сформуйте із сирної суміші невеликі кульки розміром із волоський горіх.
Обваляйте їх у панірувальних сухарях, переконавшись, що вони рівномірно покриті.
Нагрійте масло в глибокій сковороді на сильному вогні, поки на поверхні не з'являться маленькі бульбашки.
Обережно покладіть сирні кульки в гарячу олію і обсмажте їх, доки вони не покриються золотистою скоринкою.
Ось і все, вийміть закуску з олії і покладіть їх на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб увібрати надлишки олії.
Читайте також:
Коли борщ і солянка набридли: рецепт ароматного супу з лисичками - ніжніше хмарки
Секрет ідеальних маринованих грибів на зиму розкритий: рецепт дідів із Закарпаття
Пікантна хрумка капуста по-корейськи: рецепт за 2 години - і не потрібно чекати, поки закваситися