У мережі оприлюднили чудовий рецепт ніжок із грибами у вершковому соусі, який обов'язково вас вразить.

Інгредієнти:

Гомілка (гомілка) - 7 шт.

Цибуля - 2 шт.

Печериці (гриби) – 300 г.

Бульйон - 750 мл.

Популярні новини зараз

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Стосується всіх, у кого стоїть газова колонка або котел: більше ніяких "жартів", інакше будуть проблеми

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили

Показати ще

Вершки – 200 мл.

Борошно - 1 ст. л. (З гіркою).

Вершкове масло – шматочок.

Сухе біле вино – 130 мл.

Часник – 2-3 зубчики.

Сіль – за смаком.

Перець – за смаком.

Трави - за смаком (наприклад, чебрець, петрушка чи кріп).

Інструкції з приготування:

Для початку посоліть і поперчіть гомілки.

На сковороді розтопіть шматочок олії та додайте курочку. Обсмажте ніжки до золотаво-коричневого кольору з усіх боків. Після того, як вони підрум'яняться, дістаньте їх і відкладіть убік.

Потім до тієї ж сковороди додайте нарізані гриби і готуйте їх, поки рідина не випарується.

Додайте нарізану цибулю до грибів і обсмажте, поки вони не стануть м'якими. Потім натріть часник і додайте його до суміші, обсмажуючи ще хвилину.

Додайте 1 столову ложку борошна і готуйте ще хвилину. Потім влийте сухе біле вино та курячий бульйон. Додайте сіль і перець до смаку і поверніть ніжки в сковороду.

Накрийте кришкою сковороду і дайте покипіти близько 10 хвилин. Після цього зніміть її і продовжуйте готувати.

Як тільки курка буде готова, додайте вершки та тушкуйте ще пару хвилин. Нарешті, посипте травами та відрегулюйте приправи до смаку.

Читайте також:

Сирні кульки, як у ресторанах: рецепт 20 хвилин, який варто зберегти

Коли борщ і солянка набридли: рецепт ароматного супу з лисичками - ніжніше хмарка

Секрет ідеальних маринованих грибів на зиму розкритий: рецепт дідів із Закарпаття