У мережі оприлюднили чудовий рецепт ніжок із грибами у вершковому соусі, який обов'язково вас вразить.
Інгредієнти:
Гомілка (гомілка) - 7 шт.
Цибуля - 2 шт.
Печериці (гриби) – 300 г.
Бульйон - 750 мл.
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Стосується всіх, у кого стоїть газова колонка або котел: більше ніяких "жартів", інакше будуть проблеми
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили
Вершки – 200 мл.
Борошно - 1 ст. л. (З гіркою).
Вершкове масло – шматочок.
Сухе біле вино – 130 мл.
Часник – 2-3 зубчики.
Сіль – за смаком.
Перець – за смаком.
Трави - за смаком (наприклад, чебрець, петрушка чи кріп).
Інструкції з приготування:
Для початку посоліть і поперчіть гомілки.
На сковороді розтопіть шматочок олії та додайте курочку. Обсмажте ніжки до золотаво-коричневого кольору з усіх боків. Після того, як вони підрум'яняться, дістаньте їх і відкладіть убік.
Потім до тієї ж сковороди додайте нарізані гриби і готуйте їх, поки рідина не випарується.
Додайте нарізану цибулю до грибів і обсмажте, поки вони не стануть м'якими. Потім натріть часник і додайте його до суміші, обсмажуючи ще хвилину.
Додайте 1 столову ложку борошна і готуйте ще хвилину. Потім влийте сухе біле вино та курячий бульйон. Додайте сіль і перець до смаку і поверніть ніжки в сковороду.
Накрийте кришкою сковороду і дайте покипіти близько 10 хвилин. Після цього зніміть її і продовжуйте готувати.
Як тільки курка буде готова, додайте вершки та тушкуйте ще пару хвилин. Нарешті, посипте травами та відрегулюйте приправи до смаку.
Читайте також:
Сирні кульки, як у ресторанах: рецепт 20 хвилин, який варто зберегти
Коли борщ і солянка набридли: рецепт ароматного супу з лисичками - ніжніше хмарка
Секрет ідеальних маринованих грибів на зиму розкритий: рецепт дідів із Закарпаття