Коли ви прагнете затишної, ситної вечері, але у вас мало вільного часу, спробуйте приготувати швидкі, смачні пиріжки.
За словами фуд-блогера Олени Єрмоленко, ці пиріжки готуються лише близько 30 хвилин, якщо у вас є відварене куряче м'ясо. Також їх легко готувати, і не потрібно складне формування.
Інгредієнти для тесту:
Борошно - 400 гр.
Кефір - 150 гр.
Сметана - 50 гр.
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
Графіки відключення електроенергії 21 листопада: Укренерго назвав години без світла
Маша Єфросиніна нарешті показала радість зустрічі з воїном ЗСУ: "Як сильно мені зараз потрібний"
Яйця та соняшникова олія більше не по кишені: скільки коштують продукти на ринку та в супермаркетах
Яєчні жовтки – 2 шт.
Рослинна олія - 50 г (трохи залиште для формування).
Цукор — 1 ч. л.
Сіль - 1 ч. л.
Харчова сода - щіпка.
Інгредієнти для начинки:
Варене куряче м'ясо - 500-600 г.
Цибуля - 1, дрібно нарізана.
Вершкове масло - 20 гр.
Сіль та перець - за смаком.
Бульйон — зовсім небагато, щоб начинка залишилася соковитою.
Кроки приготування:
Почніть зі змішування всіх рідких інгредієнтів (крім рослинної олії, що використовується для формування). Поступово додавайте борошно, сіль, цукор та харчову соду. Замішуйте суміш, поки тісто не стане гладким та еластичним.
Подрібніть в м'ясорубці варену курку. Обсмажте нарізану цибулю на вершковому маслі до золотистого кольору, потім змішайте її з куркою.
Розкачати тісто в тонкий пласт. Змастіть маслом, розподіліть начинку по одному краю і згорніть його. Розріжте рулет на порції, використовуючи ребро долоні, щоб зробити окремі пирожки.
Потім просто обсмажте ії на середньому вогні до золотистого кольору та повної готовності. Дайте їм постояти близько 30 хвилин перед подачею, щоб смаки змішалися.
Читайте також:
Десяти банок виявиться мало: рецепт ідеальної квашеної капусти, що хрумтить, на кожен день
Саме тому відбивні виходять сухими та не соковитими: таємний рецепт м'якого та ніжного м'яса
Французький жульєн відпочиває: рецепт ніжних курячих ніжок з грибами у вершковому соусі