Український кулінарний блогер нещодавно представив свій перевірений метод приготування бездоганно хрусткої смаженої картоплі.
Спираючись на багаторічний досвід роботи на професійній кухні, спец поділився порадами, які допоможуть вам завжди ідеально готувати страву і не допускати злипання.
Необхідні інгредієнти:
500 грамів картоплі.
50 мілілітрів рослинної олії.
1 цибулина.
Мішель Андраде зізналася, що хоче повернутись до колишнього, який старше на 15 років: "Ми знайомі дуже давно"
Як змінити колір гортензій на блакитний або рожевий: поради для садівників
Взимку теж є що робити на грядках: поради городникові на холодну пору року
Прикро стане багатьом: якою буде індексація пенсій у 2025 році
Часник (за смаком).
Свіжа зелень (за бажанням).
Сіль і перець.
Спосіб приготування:
Наріжте картоплю на однакові шматочки завтовшки близько 3-4 мм. Щоб видалити надлишки крохмалю, опустіть скибочки в киплячу воду і швидко перемішайте, потім ретельно злийте воду і промокніть рушником.
Потім розігрійте рослинну олію в сковороді. Коли олія нагріється, додайте картоплю і дайте їй обсмажитися протягом перших двох хвилин. Акуратно помішуйте кожні пару хвилин на середньому вогні протягом приблизно 10 хвилин.
Дрібно наріжте цибулю і додайте її в сковороду. Продовжуйте смажити ще 10 хвилин, періодично помішуючи, щоб забезпечити рівномірне приготування.
Ось і все, додайте дрібно нарізаний часник і зелень, а потім посипте сіллю і перцем. Усе перемішайте й одразу подавайте.
Читайте також:
Для застілля і на кожен день: рецепт соковитої та хрумкої мокрівки по-корейськи – таку не продають
Такої смакоти не готують навіть німці: рецепт пікантного супу з квашеною капустою та сосисками
Як приготувати повітряний "Медовик" без випікання: рецепт на швидку руку, який крутіший за класику