Щоб приготувати апетитні шоколадні печива, вам знадобиться лише кілька інгредієнтів та трохи часу.
Це ідеально підходить, коли ви поспішаєте, але все одно хочете отримати чудове частування.
Інгредієнти:
Борошно - 20 г.
Кукурудзяний крохмаль - 20 г.
Молочний шоколад - 115 г.
Надя Дорофєєва показала Позитива так, як його не бачила навіть дружина: "Я вже не можу співати"
Скандал у Нацжурі: чому Катерину Павленко усунули з Євробачення-2025
Ольга Фреймут: ботокс не для краси, а… від мігрені? І як це пішло не за планом
Жодних капітуляційних умов миру для України, — Юлія Тимошенко
Вершкове масло - для змащування дека.
Інструкції з готування:
Просійте борошно та кукурудзяний крохмаль у миску, щоб отримати однорідну текстуру.
Розламайте молочний шоколад на шматочки і обережно розтопіть його в мікрохвильовій печі або на водяній бані, помішуючи до однорідної маси.
Додайте розтоплений шоколад до сухих інгредієнтів і ретельно перемішайте, поки не утвориться м'яке тісто.
Потім помістіть тісто в кондитерський мішок і відсадіть невеликі печива на змащене лист.
Розігрійте духовку до 160 °C. Випікайте печиво приблизно 10 хвилин або поки воно трохи застигне.
Ось і все, насолоджуйтесь цим швидким і простим у приготуванні печивом як чудовий перекус.
Читайте також:
Оселедець під шубою, але не салат: унікальний рецепт на новорічні свята - ви здивуєте всіх
Найсмачніші котлети без м'яса на Різдвяний піст: рецепт, який тримали в секреті
Домашню ковбасу можна легко замінити картопляною: пікантний рецепт, коли м'ясо не по кишені