Хто з нас не любить морквину корейською? Напевно, таких людей немає, або їх дуже мало. І якщо раніше її було важко знайти, то зараз вона буквально у кожному супермаркеті.

А чи знали ви, що є дещо краще за моркву по-корейськи? Це знаменитий французький салат і ми роздобули для вас рецепт.

Морквяний салат, кадр з відео

Інгредієнти:

  • морква - 450 г;
  • петрушка — 1,5 ст.л.;
  • лимонний сік - 1 ст.л.;
  • оливкова олія - ​​2 ст.л.;
  • гірчиця - ½ ч.л.;
  • мед - 1/4 ч.л.;
  • сіль - ½ ч.л.

Приготування морквяного салату:

1.Для маринаду змішуємо лимонний сік з оливковою олією, гірчицею, медом, сіллю. Натираємо на великій тертці моркву.

2.Шинкуем дрібно петрушку і додаємо до моркви. Туди ж вливаємо заправку та ретельно все перемішуємо.

3.Також у заправку можна додати чорний мелений перець за смаком. Перевага салату в тому, що він не вимагає маринування, його можна одразу подати до столу.

Популярні новини зараз

Чому зірки оминають Нацвідбір на "Євробачення-2025": Тіна Кароль розкрила таємниці конкурсу

"Відсидітися" за кордоном більше не вийде: українці, які виїхали, отримають "сюрприз" на Новий рік

Тільки не падайте: порівняння цін на продукти та зарплати в Україні та Німеччині

Олександр Пономарьов спростував чутки про роман із Марією Яремчук

Показати ще

Морквяний салат, кадр з відео

Читайте також:

Оновлений рецепт крабового салату на Новий рік: так вийде ніжніше та пікантніше одночасно.

Ця закуска стане справжнім хітом: рецепт морквяно-сирної намазки – корисно та дуже смачно.

Такий яскравий, соковитий та бюджетний: рецепт салату "Маруся" з грибами.