До Нового року залишилося зовсім небагато і більшість українців вже давно склали святкове меню та бігають магазинами за продуктами.
Але приділіть хвилинку і додайте до списку інгредієнти для смачного новорічного печива. Так, можливо, ви не встигнете спробувати його в новорічну ніч, але воно точно добре зайде до чаю вже 1 січня. А ще ви можете залучити до приготування свою родину, що згуртує всіх перед святами.
Інгредієнти:
- Яйце - 1 шт.;
- Цукрова пудра - 90 г;
- Олія вершкове м'яке - 50 г;
- Олія соняшникова – 2 ст.л.;
- Ванілін - щіпка;
- Сіль - щіпка;
- Борошно - 250 г;
- Розпушувач - 8 г;
- Горіхи грецькі.
Приготування печива з волоськими горіхами:
1.Розбиваємо в миску яйце, висипаємо до нього цукрову пудру і ретельно перемішуємо. Додаємо в яєчну суміш вершкове та рослинне масло, змішуємо до однорідності.
2.Висипаємо в суміш ванілін та сіль, додаємо подрібнені в дрібну крихту горіхи і знову перемішуємо. Просіюємо в суміш борошно з розпушувачем, замішуємо м'яке і липке тісто.
3.Формуємо з тіста невеликі колобки та викладаємо їх на деко. Випікаємо печиво за 180 градусів 12-15 хвилин.
Катю Репяхову в сторону? Віктор Павлік шокував появою з юною співачкою: "З молодими - це новий подих"
Хто з чоловіків може потрапити до розшуку по лінії ТЦК: і як цього уникнути
Абітурієнти, не проспіть свій шанс: у вас є всього 15 хвилин, щоб не втратити вступ
Юрій Ткач з" Одного разу під Полтавою" вдруге став на коліно: "У неї був шоковий стан, вона плакала"
Після приготування варто обваляти печиво в цукровій пудрі. Виходить смачне та просте печиво для Нового року.
Читайте також:
Легендарний крабовий рулет із вафель: рецепт закуски, яку швидко готувати та смачно їсти.
Тарталетки для святкового столу із сьомгою: рецепт, який заощадить купу часу.