Українська кухня славиться своїми багатими смаками та традиційними методами консервування, а мариноване сало – одне з найулюбленіших делікатесів.
Відмінний спосіб покращити його смак та продовжити термін зберігання – замочити в розсолі. Цей метод робить сало ніжнішим та ароматнішим, додаючи глибину його смаку.
Інгредієнти:
1,2 кг жиру.
1 л води.
100 г солі.
Мобілізація депутатів та чиновників: у Раді "ошпарили" раптовою заявою
Стрьом чи кохання на все життя? Даніель Салем розкрив, чи кинув би жінку після +30 кг на вагах
Штрафи по 850 грн: водіїв ловлять на помилці, яку роблять майже всі
"М'ясорубка" у ПФУ: мільйонам українців скасують пенсії та субсидії, а трудовий стаж обнулять
5 горошин чорного перцю.
5 горошин запашного перцю.
1 головка часнику.
3 лаврові листи.
Інструкції з приготування:
Для початку в каструлі доведіть воду до кипіння та додайте сіль, чорний перець горошком, запашний перець, лавровий лист та очищені зубчики часнику.
Дайте суміші залишити протягом декількох хвилин, потім зніміть з вогню і дайте їй охолонути до кімнатної температури.
Потім помістіть сало в ємність і залийте охолодженим розсолом, переконавшись, що воно повністю занурене.
Накрийте і поставте в холодильник на два-п'ять днів, щоб розкрилися смаки.
Після завершення процесу маринування сало можна нарізати скибочками та подавати як ароматне доповнення до бутербродів чи традиційних українських страв.
Раніше «hyser» повідомляв, найкращі вареники у вашому житті: рецепт ідеального тіста від наших бабусь
Як повідомляв «hyser», ніжні рубані котлети з печінки: смачний рецепт, який благатимуть розкрити