У мережі оприлюднили простий рецепт смачних бутербродів із вершковим сиром, ароматною черемшею та соковитими помідорами.

Інгредієнти (на 4 порції):

200 г багета.

70 г черемши.

200 г зернистого сиру.

20 г вершкового масла.

Популярні новини зараз

Тепер ніяк не пересидіти: мобілізація готує сюрприз "ухилянтам"

"Закони мають діяти не лише на Землі, а й у космосі": стався перший злочин поза планетою, як все закінчилось

Квартал 95 на межі? Ірина Сопонару чесно розповіла, чи чекає на друзів Зеленського неминучий фінал

Тисяча від Зеленського: чому українці досі не отримали гроші і що робити

Показати ще

100-150 г помідорів.

Сіль за смаком.

Чорний мелений перець за смаком.

Свіжа петрушка, 1-2 гілочки.

Інструкції:

Підготуйте усі необхідні інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно розм'якшилося за кімнатної температури.

Черемшину ретельно вимийте, обсушіть і наріжте середніми смужками або шматочками за бажанням.

У глибокі миски або чаші блендера з'єднайте сир і розм'якшене вершкове масло. За допомогою занурювального блендера подрібніть суміш до отримання однорідної маси.

Додайте до сирної суміші подрібнену черемшу. Знову перемішайте, доки вона не буде повністю включена і суміш не набуде блідо-зеленого кольору. Приправте сіллю та меленим чорним перцем до смаку, потім добре перемішайте.

Наріжте багет на шматочки або використовуйте скибочки хліба за бажанням. Поступово розподіліть суміш сиру і черемші по скибочках хліба.

Помидори вимийте, обсушіть та наріжте плоскими трикутниками або скибочками. Помістіть їх поверх сирної суміші на бутерброд.

Прикрасьте розірваним листям петрушки, щоб надати їм свіжості та аромату.

Читайте також:

Ніжні, соковиті та неймовірно смачні: рецепт рубаних курячих котлет з рисом та болгарським перцем

Закуска, яка прикрасить будь-який стіл: рецепт оселедцевого салату з сирною заправкою та картоплею

Смакота, від якої не відмовишся: рецепт відкритих листкових пиріжків з курячим філе, сиром та солоними огірками