Крабові палички в основному використовують для приготування салатів та холодних закусок. Ми ж рекомендуємо приготувати апетитні котлетки з рум'яною шкіркою підсмажування - дуже смачні, соковиті і ніжні.
Інгредієнти:
- крабові палички 450 г;
- яйця 1 штука;
- лимон 1 штука;
- панірувальні сухарі 50 г;
- майонез 2 ст. ложки;
- соль ½ ч. ложки;
- перець чорний мелений ⅓ ч. ложки;
- олія 3 ст. ложки.
Крабові палички очищаємо від оболонки, натираємо на великій тертці та відправляємо у миску. Можна також їх подрібнити у блендері.
Яйце злегка збийте вилкою. З лимона вичавіть столову ложку соку.
Змішайте крабові палички з яйцем, панірувальними сухарями, лимонним соком, майонезом, сіллю та перцем.
Формуємо невеликі котлети.
У сковороді розігріваємо олію. Обсмажуємо котлети на вогні трохи нижче за середнє приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку, до підрум'янювання.
Читайте також:
Чоловіки шаленіють: рецепт незвичайних картопляних котлет з ковбасою та сиром
Ще смачніше м'ясних: рецепт соковитих морквяних котлет із сиром
Популярні новини зараз
Показати ще
Ви закохаєтеся в цю страву: рецепт вінегрету в лаваші з додаванням квасолі
Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир
Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну
"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України
Ситно та апетитно: рецепт пісних горохових котлет з капустою
Швидко та дуже смачно: простий рецепт єврейських котлет із звичайної капусти