Багато хто вже забув, що таке справжній плавлений сир із насиченим ароматом та ніжним смаком. У магазинах зараз продається або суцільна хімія, або сирні продукти, або здалеку, що щось нагадує справжній плавлений сир.

Пропонуємо вам рецепт шикарного домашнього плавленого сиру з додаванням грибів.

Що нам знадобиться:

М'який сир - 250 г

Вершкове масло - 100 г

Сіль - 0,5 ч. л.

Популярні новини зараз

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Показати ще

Сода – 0.5 ч. л.

Яйце - 1 шт.

Гриби (шампіньйони) - 200 г

Рослинна олія – 3 ст. л.

Процес приготування

Беремо будь-яку зручну ємність і викладаємо в неї сир, яйце, сіль, соду та вершкове масло кімнатної температури.

Всі ці інгредієнти ретельно перемішуємо за допомогою блендера, поки в ємності не утворюється маса, що нагадує однорідний крем.

Далі цю суміш ставимо на водяну лазню та варимо 15-20 хвилин, постійно помішуючи. Ви почнете помічати, що у вас утворюється тягуча маса. Вимикаємо плиту.

Далі нарізаємо гриби та підсмажуємо їх на сковороді, злегка підсоливши.

Після цього готові гриби додаємо в нашу сирну масу та перемішуємо до повного остигання.

Що ж, наш домашній сир плавлений з грибами готовий! Залишилося підібрати під нього гарний посуд та пригостити близьких.

Читайте також:

От і дочекалися: у Львові екскаватором знесли церкву московського патріархату.

Суми будуть надхмарні: українцям розповіли, коли потрібно передавати показники лічильників.

Продається в будь-якій аптеці: названо простий засіб, який швидко позбавить вас від молі.