Продукти:
- крабові палички – 250-300 г;
- сир твердий – 50 г;
- яйця – 2 шт;
- майонез (або сметана) – 2 ст. ложки;
- часник – 2 зубчики (за смаком);
- олія рослинна (для смаження) - 3 ст. ложки (скільки піде).
Крабові палички слід розморозити, зняти верхню плівку.
Зробити кляр. Для цього натерти на дрібній тертці сир.
Очистити, роздавити в часнику часник.
До сиру додати яйця, часник, майонез (або сметану).
Розігріти сковороду, влити олію. У гарячу олію викласти підготовлені крабові палички. Смажити з усіх боків на середньому вогні до золотистості.
Хто на городі найбільше "любить" кропив'яну підгодівлю: список рослин, які вдячні за такий догляд
Ідеальний час для полуниці: коли збирати і як зберігати, щоб не втратити жодної ягоди
"Павутина" - це не кінець: чи Україна ще атакуватиме аеродроми рф, відповідь змусить путіна не виходити з бункера
Мобілізація чоловіків передпенсійного віку: правила для 50+ посилюються – ТЦК вже готові
Викладаємо палички в клярі на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир.
Зазначимо, що приготувати крабові палички в клярі можна по-різному:
Читайте також:
Дуже швидко та смачно: рецепт приготування простих котлет із крабових паличок
Під 50 грам: рецепт закусочних бутербродів з крабовими паличками, сиром та шпротами
Ідеально для вихідних днів: рецепт швидкого закусочного торта з крабовими паличками
Дуже швидко та апетитно: рецепт незвичайного салату з крабовими паличками, яйцем та макаронами.