Продукти:
- крабові палички – 250-300 г;
- сир твердий – 50 г;
- яйця – 2 шт;
- майонез (або сметана) – 2 ст. ложки;
- часник – 2 зубчики (за смаком);
- олія рослинна (для смаження) - 3 ст. ложки (скільки піде).
Крабові палички слід розморозити, зняти верхню плівку.
Зробити кляр. Для цього натерти на дрібній тертці сир.
Очистити, роздавити в часнику часник.
До сиру додати яйця, часник, майонез (або сметану).
Розігріти сковороду, влити олію. У гарячу олію викласти підготовлені крабові палички. Смажити з усіх боків на середньому вогні до золотистості.
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Викладаємо палички в клярі на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир.
Зазначимо, що приготувати крабові палички в клярі можна по-різному:
Читайте також:
Дуже швидко та смачно: рецепт приготування простих котлет із крабових паличок
Під 50 грам: рецепт закусочних бутербродів з крабовими паличками, сиром та шпротами
Ідеально для вихідних днів: рецепт швидкого закусочного торта з крабовими паличками
Дуже швидко та апетитно: рецепт незвичайного салату з крабовими паличками, яйцем та макаронами.