Солоні сирники – це дуже нова та свіжа ідея в українській кулінарії. Адже іноді хочеться чогось незвичайного, чим можна було б закусити келих свіжого пива та чарочку домашньої настойки. І солоні закусочні сирники із зеленню та часником відмінно підійдуть для цього!
Про те, як приготувати солоні закусочні сирники із зеленню та часником, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування солоних закусочних сирників із зеленню та часником нам знадобиться:
Спосіб приготування солоних закусочних сирників із зеленню та часником.
Візьміть миску і насипте сир. Розбийте яйце і додайте його в миску з сиром. Потім всипте сіль, чорний мелений перець і муку|борошно| в кількість 20 грамів. Ретельно перемішайте сир з добавками, розминаючи великі грудки сиру за допомогою виделки чи ложки. Промийте петрушку та кріп і просушіть їх. Очистіть зубчик часнику та подрібніть його разом із зеленню трав. Додайте зелень і часник у сирну масу і ще раз добре перемішайте.
Грошова допомога на лікування до 30 тисяч гривень: хто з українців може отримати і як оформити
Надя Дорофєєва опинилася під крапельницею: наслідки, які не світять Кацуріну
До старого рецепту з яйцями більше не повернетеся: 2 нових рецепти крабового салату, які підкорюють Україну
Дмитро Комаров розлучився з дружиною: чому телеведучий зник з і чим живе зараз
Потім сформуйте сирну масу в маленькі круглі сирники вагою приблизно 60 грам (ви можете отримати близько 6 штук). Обваляйте їх у борошні, можна використовувати житнє борошно. Розігрійте в сковороді олію і викладіть сирники. Смажте протягом 3 хвилин з кожної сторони на середньому вогні, доки не отримають рум'яну скоринку. Викладіть обсмажені сирники на тарілку та подайте на стіл у гарячому чи теплому вигляді. Можна подавати сметаною або іншим відповідним соусом. Ось і готові смачні сирники із зеленню та часником.
Читайте також: