Продукти (на 4 порції):

  • печінка куряча – 250 г;
  • цибуля ріпчаста червона - 50 г (0,5 шт.);
  • яйця – 3 шт.;
  • молоко - 50 мл;
  • мука - 2 ст. ложки;
  • крохмаль – 1 ч. ложка;
  • олія рослинна - 3 ст. ложки;
  • оцет – 1 ст. ложка;
  • майонез - 3 ст. ложки;
  • горчица в зернах - 1 ч. ложка;
  • вода питна – 50 мл;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений - 1 щіпка.

Щоб замаринувати цибулю, нарізаємо її тонкими півкільцями, заливаємо водою та оцтом, солимо і перчимо. Цибулю потрібно залишити для маринування на 10-15 хвилин.

Для приготування млинців печінкових потрібно подрібнити 1 хвилину в чаші блендера печінку і молоко. Додаємо борошно, яйце, сіль і чорний мелений перець і знову вмикаємо блендер на 1 хвилину, поки всі грудочки не розіб'ються і тісто не стане рідким і однорідним.

Сковороду розігріваємо і змащуємо олією. Наливаємо на гарячу сковороду ополоник рідкого печінкового тіста з блендера і смажимо млинець 2-3 хвилини. Після того, як млинець перевернемо на інший бік, смажимо ще 1 хвилину. Повинно вийти всього 3-4 млинці.

Крім того, з'єднуємо в мисці два яйця, крохмаль, сіль та перець. Перемішуємо все віночком до отримання однорідної маси і смажимо млинці яєчні за таким же принципом як і печінкові.

Яєчні млинці згорніть рулетом і наріжте смужками завтовшки 0,5-0,6 см.

Печінкові млинці аналогічно згортаємо в рулет і нарізаємо смужками.

Популярні новини зараз

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Показати ще

З'єднуємо в глибокій мисці печінкові та яєчні млинці, а також мариновану цибулю.

Для соусу змішуємо майонез (можна замінити сметаною) та зернисту гірчицю.

Додаємо соус у миску до решти інгредієнтів і перемішуємо.

Такий салат рекомендується робити за 2-3 години до подачі.

Для яскравішого смаку та святкового зовнішнього вигляду можна прикрасити салат свіжим кропом або листочками м'яти.

Читайте також:

Чому ми раніше не пробували? Ніжний салат з омлетом, пекінською капустою та сиром

Секрет схуднення: як приготувати простий салат, який допомагає позбутися зайвої ваги

Дуже корисно і незвичайно: рецепт вітамінного салату з сиром, виноградом та м'яким сиром