Котлети з крабових паличок стануть чудовою закускою до будь-якого столу, зокрема святкового. Гості похвалять господиню за рецепт, і обов'язково вимагатимуть добавки, і чоловік захоплюватиметься кулінарними здібностями жінки.
Докладніше про те, як приготувати котлети з крабових паличок, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування крабових котлет нам знадобиться:
Крабові палички – 400 г Сир твердий - 250 г Яйця – 3 шт. Пшеничне борошно - 4 ст. л. Перець чорний мелений - за смаком Панірувальні сухарі - 100 гСпосіб приготування крабових котлет:
Для приготування цих ніжних крабових котлет знадобиться велика тертка, свіжі крабові палички, яйця, твердий сир, борошно, перець та панірувальні сухарі.
Щоб почати, візьміть тертку та натріть твердий сир на великій тертці. Потім натріть крабові палички на тій же тертці.
ПФУ судить пенсіонерів та позбавляє виплат: що потрібно терміново зробити, щоб не втратити пенсії
Мобілізація та повістки обійдуть стороною: хто тепер не цікавий ТЦК
Melovin вирішив мобілізуватись до лав ЗСУ і зі сцени розповів, куди саме: "Музика завжди була моєю зброєю"
Рецепт за 20 хвилин: локшина з овочами в соусі теріяки, як із улюбленого ресторану
Додайте яйця в тертий сир, а потім на смак - перець. Висипайте натерті крабові палички в яєчно-сирну суміш і добре перемішайте.
Додайте борошно поступово і продовжуйте перемішувати, доки суміш не стане густою та однорідною.
Сформуйте котлети за допомогою ложки й обваляйте в панірувальних сухарях.
Виберіть сковороду з товстим дном і нагрійте олію на середньому вогні. Обсмажте котлети з кожного боку до золотистої скоринки й до готовності, що займе близько 5-7 хвилин, тому що всі інгредієнти вже готові.
Вийміть котлети зі сковороди й дайте їм трохи охолонути на паперовому рушнику, попередньо змоченому в олії. Подайте до столу і вони стануть чудовим доповненням до вашого обіду чи вечері. Ці соковиті котлети сподобаються як дітям, так і дорослим.
Читайте також: