Паштети є улюбленою закускою багатьох гурманів. Адже готувати паштет можна з абсолютно будь-яких продуктів, і подавати до будь-яких страв, адже паштет додасть їм пікантності та особливого смаку. До речі, рибні паштети мають величезний попит.
Докладніше про те, як приготувати паштет зі скумбрії, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування паштету зі скумбрії нам знадобиться:
Скумбрія свіжоморожена чи свіжа - 1 шт. Сир вершковий - 100 г Олія оливкова - 0,5 ст. л. Кріп - 5 гілочок Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смакомСпосіб приготування паштету зі скумбрії:
Ви можете приготувати смачний паштет зі скумбрії швидко та без особливих зусиль. Для цього візьміть свіжу або розморожену скумбрію, розріжте її вздовж черевця і видаліть нутрощі, а також відріжте голову. Наступним кроком промийте рибу під струменем холодної води, промокніть паперовим рушником і наріжте невеликими шматочками.
У невеликій каструльці доведіть до кипіння воду (750 мл), посоліть воду і помістіть шматочки скумбрії в каструлю. Варіть рибу протягом 6-7 хвилин. Потім викладіть зварену рибу на тарілку, остудіть, зніміть з кісток.
Ваше обличчя "кричить" про стрес: як розпізнати кортизолові набряки та повернути шкірі свіжість за 5 хвилин
Китайські миротворці в Україні? Пекін зробив гучну заяву, але з хитрою умовою
Потап змінив ім'я та життя: чим займається артист у Маямі день і ніч, українцям у війну про таке тільки мріяти
ОлександрЛукашенко відмовився бути президентом Білорусі… і сина Колю не поставлять в чергу спадкоємців
М'ясо скумбрії покладіть у миску і виделкою подрібніть. Додайте вершковий сир, оливкову олію, подрібнений кріп, сіль та чорний мелений перець. Тепер перемішайте паштет зі скумбрії до однорідного стану.
Ваш паштет зі скумбрії готовий. Його можна подавати до столу одразу після приготування. Смачного!
Читайте також: