Лаваш з бананом та варенням - рецепт-виручалочка, коли з мінімуму продуктів виходить десерт до чаю.
Продукти:
- лаваш – 2 шт. (220 г);
- банан - 450 г (2 шт.);
- варення полуничне – 100 г;
- шоколад темний – 40 г;
- олія – 1 ч. ложка.
важливо!
- Банани потрібно вибирати для цієї страви добре дозрілими, тоді начинка вийде і ароматніше, і солодше.
Лаваш розкладаємо на столі, змащуємо половиною варення.
Банан очищаємо від шкірки і викладаємо на край лаваша.
Повертаємо лаваш рулетом. У такий же спосіб формуємо другий рулет.
Лесю Нікітюк "зловили" на вечірці після народження сина: "Вдома мене чекають. Аж плачуть"
Катя Полтавська дала відсіч українцям, які закидають їй життя за рахунок Остапчука: "Не вий*обувалася через різницю у віці"
Нова Тіна, стара Тетяна: як Ліберман стала Кароль і чому більше ніколи не повернеться назад
Трагедія у кав’ярні: СБУ зірвала кривавий теракт у центрі Києва, спланований на годину-пік
Сковороду змащуємо олією за допомогою кулінарної кисті. Викладаємо рулети з лаваша до сковороди. Обсмажуємо 1 хвилину, до підрум'янюючи з усіх боків.
Обсмажені рулети знімаємо зі сковороди та нарізаємо шматочками завтовшки приблизно 3-4 см.
Поливаємо рулетики розтопленим шоколадом та подаємо до столу.
Читайте також:
Так робили гуцули: рецепт весняного салату з редискою та сиром
Ніжніше не буває: рецепт фаршированих яєць із крабовими паличками
Захочеться облизати тарілку: рецепт курячого філе під шубою з сиру та овочів