Сало – це практично український національний продукт. Його їдять і дорослі, і діти, і в кожному холодильнику по всій країні можна знайти сало в тому чи іншому вигляді. Існує безліч страв та рецептів із сала, які здатні підкорити серце будь-якого одним лише запахом. І сьогодні ми розповімо про один із них.

Докладніше про те, як приготувати домашнє мармурове сало читайте у нашому матеріалі.

Для приготування домашнього мармурового сала нам знадобиться:

Спосіб приготування домашнього мармурового сала:

Перед початком приготування переконайтеся, що ви маєте всі необхідні інгредієнти. Якщо ви використовуєте свіже, не солоне сало, додайте сіль до подрібненого сала.

Популярні новини зараз

Грошова допомога на лікування до 30 тисяч гривень: хто з українців може отримати і як оформити

"Маємо за щось виправдовуватися?": Юлія Саніна з The Hardkiss розповіла про виїзд чоловіка закордон

Українців зобов'яжуть повернути гроші за субсидії на комуналку: хто залишиться без копійки вже скоро

4 способи підв'язки томатів, які допомагають збільшити врожай у 3 рази: секрети досвідчених садівників

Показати ще

Зріжте шкірку із сала і наріжте м'якоть на зручні шматочки. Ви можете подрібнити сало у м'ясорубці чи блендері. Можна також використовувати блендер.

Розділіть сало на три рівні частини й викладіть їх в окремі миски. До однієї частини додайте солодку паприку, до другої - дрібно нарізаний кріп, а до третьої - подрібнений часник. Ретельно перемішайте кожну частину сала із добавками.

Розкладіть плівку на столі та викладіть сало на неї у вигляді трьох шарів: шар сало з паприкою, потім із зеленню і, нарешті, з часником. Обережно поверніть сало в рулет і загорніть плівкою. Помістіть сало в морозильну камеру на дві години.

Після цього витягніть рулет з морозилки й обережно наріжте його на скибочки. Сало можна зберігати в морозильній камері і діставати за необхідності. Насолоджуйтесь смаком створеного вами домашнього сала!

Читайте також:

Шалено смачно і дуже швидко: рецепт яєчного рулетика з ковбасою, помідорами та зеленню

Захочеться з'їсти всю тарілку: рецепт ніжних котлет із рису та крабових паличок

Розмітають за пару хвилин: рецепт листкового рулету з шинкою та сиром. Обов'язково спробуйте