Продукти (на 3 порції) Капуста білокачанна - 350 г Цибуля ріпчаста - 130 г Яйце - 1 шт. Манка - 40 г (+ 40-50 г манки для обваливания) Сіль - 1 ч. ложка (за смаком) Кріп свіжий - 20 г Олія - ​​30 мл (2 ст. ложки) * Для томатного соусу: Томатна паста - 50 г Вода - 100 мл Цукор - 1 ч.л. ложка Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком

Капусту шаткуємо тонкими смужками, потім смужки дрібно шаткуємо поперек. Викладаємо капусту в миску.

Всипаємо до капусти 1 ч. ложку солі.

Капусту із сіллю добре розминаємо, щоб вона стала м'якою і пустила сік.

Цибулю очищаємо і натираємо на великій тертці.

Кріп дрібно шаткуємо.

З капусти зливаємо сік, що виділився. Додаємо до капусти 40 г манки, кріп, натерту цибулю, невелику дрібку солі (не забуваємо, що капуста вже підсолена) і вбиваємо яйце.

Все перемішуємо.

Популярні новини зараз

Пенсії виростуть з 1 грудня: шукайте себе у списку

Відключення світла нікуди не подінуться: скільки не буде електроенергії на день

Сніг випав несподівано, а удобрити город не встигли: чи є сенс вносити підживлення після цього

Ектор Хіменес-Браво не зміг це приховати і засвітився одразу з чотирма: "Картина маслом"

Показати ще

І залишаємо на 10 хвилин, щоб манка набрякла.

З одержаної маси формуємо котлети.

Обвалюємо котлети у манній крупі.

У сковороді розігріваємо олію (щоб олія повністю покривала дно сковороди) і партіями викладаємо котлети.

Обсмажуємо котлети з усіх боків, приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку, до рум'яної скоринки.

Для соусу томатну пасту розводимо водою (100 мл). Додаємо щіпку солі, цукор та чорний мелений перець. Ретельно перемішуємо інгредієнти соусу.

Усі обсмажені котлети викладаємо у сковороду.

Заливаємо котлети отриманим соусом.

Гасимо котлети на вогні трохи менше середнього 3-5 хвилин, не накриваючи кришкою. Після цього вимикаємо вогонь.

Читайте також:

Захочеться з'їсти кілька порцій: рецепт закуски, яка називається "Чоловіча". Це смакота

Королівська страва: рецепт курячих котлет з сиром та грибами. Ви в них закохаєтесь

Райська насолода: рецепт ікри з баклажанів, яблук та буряків. Такого ви ще не куштували