Капусту шаткуємо тонкими смужками, потім смужки дрібно шаткуємо поперек. Викладаємо капусту в миску.
Всипаємо до капусти 1 ч. ложку солі.
Капусту із сіллю добре розминаємо, щоб вона стала м'якою і пустила сік.
Цибулю очищаємо і натираємо на великій тертці.
З капусти зливаємо сік, що виділився. Додаємо до капусти 40 г манки, кріп, натерту цибулю, невелику дрібку солі (не забуваємо, що капуста вже підсолена) і вбиваємо яйце.
Все перемішуємо.
Пенсії виростуть з 1 грудня: шукайте себе у списку
Відключення світла нікуди не подінуться: скільки не буде електроенергії на день
Сніг випав несподівано, а удобрити город не встигли: чи є сенс вносити підживлення після цього
Ектор Хіменес-Браво не зміг це приховати і засвітився одразу з чотирма: "Картина маслом"
І залишаємо на 10 хвилин, щоб манка набрякла.
З одержаної маси формуємо котлети.
У сковороді розігріваємо олію (щоб олія повністю покривала дно сковороди) і партіями викладаємо котлети.
Обсмажуємо котлети з усіх боків, приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку, до рум'яної скоринки.
Для соусу томатну пасту розводимо водою (100 мл). Додаємо щіпку солі, цукор та чорний мелений перець. Ретельно перемішуємо інгредієнти соусу.
Усі обсмажені котлети викладаємо у сковороду.
Заливаємо котлети отриманим соусом.
Гасимо котлети на вогні трохи менше середнього 3-5 хвилин, не накриваючи кришкою. Після цього вимикаємо вогонь.
Захочеться з'їсти кілька порцій: рецепт закуски, яка називається "Чоловіча". Це смакота
Королівська страва: рецепт курячих котлет з сиром та грибами. Ви в них закохаєтесь
Райська насолода: рецепт ікри з баклажанів, яблук та буряків. Такого ви ще не куштували