Продукти для приготування курячого серця з грибами в сметані:
- Курячі серця - 525 г;
- Печериці - 240 г
- Цибуля ріпчаста - 150 г
- Сметана – 80 г (3 ст. ложки з гіркою)
- Сіль - 1/3 ч. ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1/6 ч. ложки
- Олія - 45 мл (3 ст. ложки)
Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. У сковороді або сотейнику розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю на середньому вогні 2-3 хвилини.
Печериці промиваємо, обсушуємо, нарізаємо четвертинками.
До цибулі додаємо гриби, обсмажуємо, помішуючи, до підрум'янювання, 7-10 хвилин.
Серця відправляємо до інших інгредієнтів, солимо і перчимо. Готуємо, помішуючи, 10-15 хвилин на середньому вогні до випарювання вологи.
Потім додаємо сметану,
Як "Олком" реалізує товари за готівку: журналісти розповіли про схеми податкових "ухилянтів"
Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК
Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла
Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан
Вливаємо 400-500 мл води, перемішуємо. Гасимо під кришкою на маленькому вогні до готовності, 25-30 хвилин.
Курячі серця з грибами в сметані готові.
Таку страву можна подавати самостійно або з простим гарніром, наприклад, картопляним пюре або гречаною кашею.