Продукти для приготування курячого серця з грибами в сметані:

  • Курячі серця - 525 г;
  • Печериці - 240 г
  • Цибуля ріпчаста - 150 г
  • Сметана – 80 г (3 ст. ложки з гіркою)
  • Сіль - 1/3 ч. ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1/6 ч. ложки
  • Олія - ​​45 мл (3 ст. ложки)

Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. У сковороді або сотейнику розігріваємо олію, обсмажуємо цибулю на середньому вогні 2-3 хвилини.

Печериці промиваємо, обсушуємо, нарізаємо четвертинками.

До цибулі додаємо гриби, обсмажуємо, помішуючи, до підрум'янювання, 7-10 хвилин.

Серця ретельно промиваємо, видаляємо зайвий жир, плівки і великі судини. Серця розрізаємо навпіл, промиваємо, видаляючи згустки крові.

Серця відправляємо до інших інгредієнтів, солимо і перчимо. Готуємо, помішуючи, 10-15 хвилин на середньому вогні до випарювання вологи.

Потім додаємо сметану,

Популярні новини зараз

Як "Олком" реалізує товари за готівку: журналісти розповіли про схеми податкових "ухилянтів"

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще

Вливаємо 400-500 мл води, перемішуємо. Гасимо під кришкою на маленькому вогні до готовності, 25-30 хвилин.

Курячі серця з грибами в сметані готові.

Таку страву можна подавати самостійно або з простим гарніром, наприклад, картопляним пюре або гречаною кашею.

Читайте також:

Від них неможливо відмовитися: рецепт курячих відбивних з крабовими паличками та сиром фета

Вся родина буде в захваті: рецепт свинини, яка тушкується у пиві з кавою

Ох, як хочеться добавки: рецепт жюльєну з яєць та крабових паличок. Обов'язково спробуйте