Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом салату з картоплею, м'яким сиром та яйцями читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом салату з картоплею, м'яким сиром та яйцями нам знадобиться:

  • картопля (варена) – 2 штуки;
  • огірки (свіжий, великий) – 1 штука;
  • яйця (варені) – 4 штуки;
  • м'який сир (бринза) – 50 грам;
  • сметана (або майонез) – 2 стол.л.;
  • зелень (зелена цибуля, петрушка, кріп) до смаку;
  • сіль за смаком.

Картоплю для салату потрібно попередньо відварити в мундирі, остудити, почистити і нарізати середнім кубиком. Для того, щоб картопля нарізалася красивими кубиками і не прилипала до ножа, потрібно після варіння дати їй полежати в холодильнику протягом ночі.

Огірок та зелень потрібно вимити та обсушити. Огірок теж наріжте кубиком, проте перед цим потрібно обов'язково спробувати огірок на гіркоту. А ось зелень потрібно дрібно подрібнити, попередньо обірвавши товсті стебла.

Яйця заливаємо холодною водою та варимо 10 хвилин після закипання води. Готові яйця заливаємо холодною водою, остуджуємо та чистимо. Очищені яйця також нарізаємо кубиком.

Сир також нарізаємо на кубики.

Популярні новини зараз

Дуже тривожний дзвінок! В Україні раптово зникли горобці – що це означає і чим небезпечно

Відстрочка від мобілізації закінчиться цієї осені: ТЦК ошелешили українців

Без проблем можна з'їсти відразу 4 штуки: рецепт соковитих м'ясних котлет із пшоном по-єврейськи

На такому можна і на рибалку, і на ринок: українець створив триколісний автомобіль із мотоциклетної коляски

Показати ще

Складаємо всі інгредієнти в салатник, солимо їх до смаку (враховуйте при цьому солоність сиру).

Додаємо в салат сметану та перемішуємо.

Подавайте салат до столу в салатнику або надавши форму використовуючи кулінарне кільце, за бажанням можна додатково прикрасити зеленню.

Читайте також:

Ця страва зводить з розуму: рецепт соковитої картоплі з куркою, запеченою в "човниках" з пергаменту

Чоловік буде їсти двома ложками: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та вермішеллю

Подавайте другу порцію! Рецепт ніжних курячих сердець з грибами у сметані