Очищене насіння соняшника - це смачний і корисний продукт, який можна використовувати як основу для приготування оригінальної закуски у вигляді намазки. Рецепт паштету з насіння, гірчиці та паприки із зеленню допоможе вам створити унікальну закуску, яку можна готувати як щодня, так і для святкового столу.

Детальніше про страву, яку можна приготувати за рецептом паштету з насіння, гірчиці та паприки із зеленню, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви, які можна приготувати за рецептом паштету з насіння, гірчиці та паприки із зеленню нам знадобиться:

Насіння соняшника (очищене) - 100 г Гірчиця - 15 гр Кріп свіжий - 5 г Петрушка свіжа – 5 г Сік лимона – 1 ст. ложка (неповна) Паприка мелена - 0,25 ч. ложка Сіль за смаком

Спосіб приготування страви, які можна приготувати за рецептом паштету з насіння, гірчиці та паприки із зеленню:

1. Пересипте насіння в каструлю і залийте їх окропом врівень. Поставте на вогонь та доведіть до кипіння. Варіть насіння 5 хвилин після закипання води, потім відключіть вогонь і залиште насіння ще на 10 хвилин у воді.

2. Відкиньте насіння в друшляк і дайте воді стекти.

Популярні новини зараз

Шпигунка в білому халаті: українську медсестру засудили на довічне за злив даних путінським посіпакам

Вони там не одні? NASA знову шле інопланетянам листи - що ми їм уже "напатякали" у космосі

Секрет багатого врожаю: яке добриво потрібно внести, щоб плодові дерева та кущі ломилися від плодів

Салат, який "вибухне" ваш серпень: новий погляд на огірки, кукурудзу та зелень, що є у кожного на дачі

Показати ще

3. Дрібно наріжте петрушку та кріп.

4. У склянку блендера перекладіть насіння та зелень, додайте гірчицю, лимонний сік, сіль та мелену паприку.

5. Пробийте інгредієнти занурювальним блендером до отримання більш-менш однорідної консистенції пастоподібної. Якщо насіння подрібнюється погано, можна в процесі подрібнення долити трохи холодної кип'яченої води (приблизно 50 мл).

6. Готову намазку перекладіть у піалу.

Готово! Ось і все - паштет із насіння, гірчиці та паприки із зеленню можете подавати її з чорним, білим хлібом, хрусткими тостами, м'ясом, рибою чи ковбасними виробами. Отриманий паштет із насіння, гірчиці та паприки із зеленню виразний у смаку та має безліч корисних властивостей для організму.

Читайте також:

Чоловіки з'їдають відразу по дві порції: рецепт запіканки з гречки, сиру та зелені

Італійська насолода: рецепт фаршу в лаваші по-прованськи

Це крутіше солянки: рецепт польського супу "Форшмак", якого ви будете в захваті