Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо фарш, розбиваючи грудочки лопаткою, 5-6 хвилин.
До фаршу додаємо сіль та перець.
Перемішуємо.
Даємо фаршу охолонути.
Цибулю очищаємо і нарізаємо кільцями.
Огірки нарізаємо тонкими кружальцями.
Половину тіста розгортаємо в прямокутник за розміром листа.
Деко застилаємо папером для випічки і переносимо туди тісто.
Викладаємо на тісто кетчуп та гірчицю.
Юлія Саніна раптово вийшла з тіні та "розірвала" мережу з Jerry Heil новим хітом: мурашки по шкірі
Українцям у Польщі приготуватися: конфіскуватимуть авто і штрафуватимуть
Приберіть листя з городу, але не викидайте: як і де це може стати в нагоді
В Україні готують масовий призов: майже мільйон повісток буде вручено за 3 місяці
Змішуючи, розподіляємо кетчуп із гірчицею по всьому тесту. Краї залишаємо не змащеними.
На шар кетчупу з гірчицею викладаємо фарш.
На сир викладаємо цибулю.
Зверху – огірки.
Поверх огірків – помідори.
Розкочуємо другий пласт тіста і накриваємо начинку. Краї тіста защипуємо.
Відправляємо лист в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо пиріг 30-35 хвилин.
Рум'яний пиріг трохи остудити.
Закритий листковий пиріг "Чизбургер" з фаршем, сиром, помідорами та маринованими огірками подається гарячим, теплим або холодним - смачно у будь-якому вигляді.
Читайте також:
За старих часів його називали "огірчанка": рецепт супу з квашених огірків та кукурудзяної крупи
Чоловік завжди буде в захваті: стара гуцулка поділилася рецептом курячих ніжок у гарбузі