Розігріваємо сковороду великого діаметру (щоб омлет вийшов досить тонким) з олією. Виливаємо на сковороду яєчну суміш.
Потім омлет перевертаємо на інший бік і обсмажуємо приблизно 2-3 хвилини, до підрум'янювання з іншого боку. Готовий омлет перекладаємо на тарілку і залишаємо остигати.
Крабові палички натираємо на середній тертці.
Плавлені сирки також натираємо на середній тертці та додаємо до крабових паличок.
Зубчики часнику очищаємо, натираємо на дрібній тертці або пропускаємо через прес і додаємо до крабових паличок із сиром.
На омлет викладаємо начинку та рівномірно розподіляємо.
Григорій Решетнік розповів, коли вийде на сцену з Винником і Потапом: "Вони так заплутались"
Надя Дорофєєва опинилася під крапельницею: наслідки, які не світять Кацуріну
До старого рецепту з яйцями більше не повернетеся: 2 нових рецепти крабового салату, які підкорюють Україну
Влітку мобілізують практично кожного: відстрочки тепер не допоможуть
Омлет із начинкою згортаємо в рулет і подаємо у теплому вигляді на сніданок.
Або загортаємо рулет у харчову плівку та відправляємо в холодильник на 2 години.
Через деякий час дістаємо рулет з холодильника, нарізаємо і подаємо як холодну закуску. Після охолодження рулет краще нарізається і зріз виходить рівним.
Такі роли з омлету з начинкою підійдуть не тільки для сніданку, їх можна приготувати для святкового столу.
Читайте також:
За старих часів його називали "огірчанка": рецепт супу з квашених огірків та кукурудзяної крупи
Чоловік завжди буде в захваті: стара гуцулка поділилася рецептом курячих ніжок у гарбузі