Приготування оригінальної та смачної закусочної страви не обов'язково має бути складним. Наприклад, візьміть тост і придумайте йому начинку, наприклад, ківі, плавлений сир та часник – і вже у вас буде оригінальна та смачна страва за рецептом закусочних бутербродів з ківі, плавленим сиром та часником.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом закусочних бутербродів з ківі, плавленим сиром та часником, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом закусочних бутербродів з ківі, плавленим сиром та часником нам знадобиться:

Хліб тостовий – 3 шт. Сир плавлений - 160 г Ківі - 140 г (2 шт.) Майонез - 20 г Часник - 1-2 зубчики Петрушка свіжа – 10 г + для прикраси Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком

Спосіб приготування страви за рецептом закусочних бутербродів з ківі, плавленим сиром та часником.

Для приготування страви за рецептом бутербродів з ківі, плавленим сиром і часником візьміть плавлені сирки і натріть їх на дрібній або середній тертці, потім викладіть в миску. Дрібно поріжте петрушку і додайте в миску з натертим сиром. Часник очистіть, подрібніть і додайте його разом із свіжою зеленню та сиром. Підготовлену для страви за рецептом бутербродів з ківі, плавленим сиром і часником масу добре перемішайте з майонезом і, при необхідності, додайте ще трохи майонезу. Додайте в блюдо за рецептом закусочних бутербродів з ківі, плавленим сиром та часником трохи солі до смаку.

Після цього для страви за рецептом закусочних бутербродів з ківі, плавленим сиром та часником розріжте тостовий хліб по діагоналі, щоб вийшли трикутні шматочки. Розігрійте суху сковороду на середньому вогні та обсмажте хліб з обох боків до золотаво-коричневої скоринки. Остудіть готові для страви за рецептом закусочних бутербродів з ківі, плавленим сиром та часником тости.

Популярні новини зараз

Комахи залишать вашу ділянку назавжди: які рослини потрібно висадити, щоб позбутися ос

Їх знанням позаздрять усі мудреці: знаки Зодака, які дають найкращі поради в будь-якій ситуації

Тепер готую котлети тільки так: рецепт та секрети страви, про які ви не знали

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

Показати ще

Розкладіть сирну масу на поверхні кожного тосту для страви за рецептом закусочних бутербродів з ківі, плавленим сиром і часником. Промийте ківі, очистіть і наріжте кружальцями завтовшки 0,5 см, потім викладіть кружечки ківі поверх сирної начинки на бутерброди закусочні з ківі, плавленим сиром і часником. Інші кружечки ківі розріжте навпіл і викладіть їх у кутки закусочних бутербродів з ківі, плавленим сиром та часником. Прикрасьте заготовлені закусочні бутерброди з ківі, плавленим сиром і часником зеленню петрушки.

І ось, ваші закусочні бутерброди з ківі, плавленим сиром та часником готові для подачі на стіл. Насолоджуйтесь стравою в компанії близьких та рідних.

Читайте також:

Ой, ви робите мені апетит: єврейський рецепт соковитих рибних котлет із сиром

Ідеально у спеку: рецепт освіжаючого лимонаду на всю родину. Усього пару лимонів

Справжній "антипохмелін": рецепт цілющого курячого супу з лимоном та перчиком