Багато хто говорить, що в єврейських котлетах намагаються замінити фарш величезною кількістю батона. Насправді, це лише вигадки радянських часів.

У справжніх єврейських котлетах м'ясо є у достатній кількості. Єврейські котлети виходять пишними та дуже ситними.

Отже, що нам знадобиться для приготування єврейських котлет:

500 г фаршу (яловичого чи курячого)

1 цибулина, дрібно нарізана

2 зубчики часнику, подрібнені

Популярні новини зараз

TikTok довів до суду: в Одесі жінку засудили за відео про мобілізацію, як звичайні пости стали доказами у кримінальній справі

Бред Пітт знову тягне Анджеліну Джолі до суду: цього разу ставки ще вищі

Звичка носити лише один навушник може залишити вас без слуху: лікарі налякали прогнозом і наслідками

6 тисяч - і тебе не чіпають: з Ради зробили гучну заяву про мільярдну корупцію навколо мобілізації і ТЦК

Показати ще

2 яйця

1/2 чашки панірувальних сухарів або сухарної крихти

1/4 чашки свіжої петрушки, дрібно нарізаної

1/2 чайної ложки гірчиці

Сіль та перець за смаком

Рослинна олія для смаження

Інструкції з виготовлення єврейських котлет:

У великій мисці змішайте фарш, цибулю, часник, яйця, панірувальні сухарі, петрушку, гірчицю, сіль та перець. Добре перемішайте, щоб усі інгредієнти поступово змішалися.

Сформуйте із суміші фаршу котлети розміром приблизно з долоню.

Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте трохи олії.

Обсмажте котлети на сковороді по обидва боки до золотистої скоринки. При жарінні зверніть увагу, щоб котлети були повністю просмажені і не сирі всередині.

Перекладіть готові котлети на блюдо, покрите паперовим рушником, щоб видалити надлишки олії.

Подавайте єврейські котлети гарячими з додатковою порцією свіжої петрушки для прикраси.

Єврейські котлети відмінно поєднуються з картопляним пюре, свіжими овочами чи салатом.

Смачного!

Читайте також:

Ось чому картопля виростає дрібною: названо помилку, яку ви припускаєте кожен сезон

Готуйтеся отримати 14 тисяч на оздоровлення дитини: у яких областях виплатять гроші

Курс долара багатьох здивує: експерти розповіли, чого чекати до кінця року