Зазвичай для того, щоб спекти хліб, використовують хлібопічку або духовку. Але є рецепти запашного домашнього хліба на сковороді, які допоможуть порадувати близьких запашним домашнім хлібом на сковороді.

Докладніше про те, як приготувати страву за простим рецептом запашного домашнього хліба на сковороді, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за простим рецептом запашного домашнього хліба на сковороді нам знадобиться:

Спосіб приготування страви за простим рецептом запашного домашнього хліба на сковороді:

Як правило, при випіканні запашного домашнього хліба на сковороді є низка нюансів, про які важливо знати. Першим кроком необхідно підігріти воду до температури близько 38° С, щоб активувати дріжджі для тесту. Додайте до води цукор та сіль. Суміш для запашного домашнього хліба на сковороді підігрійте, доки ці інгредієнти повністю не розчиняться.

Популярні новини зараз

Чорнобривців насіяла мати: як ці прості квіти зможуть врятувати ваш город

Як правильно посадити цибулю на зиму, щоб вона виросла великою, соковитою і солодкою: інструкція для дачників

Наталія Могилевська розповіла про проблеми із прийомною дочкою: не ходила, не їла, не говорила

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Далі для запашного домашнього хліба на сковороді почніть всипати муку|борошно|, просіюючи її через сито. Повільно додайте кожну порцію у воду, перемішуючи тісто для духмяного домашнього хліба на сковороді віночком. Щоразу слідкуйте за консистенцією тіста для запашного домашнього хліба на сковороді, щоб воно не стало занадто густим або рідким. Зазвичай на випічку 500 г борошна потрібно близько 300-350 мл теплої води.

Після ретельного перемішування тісто для запашного домашнього хліба на сковороді зберіть у кулю та залиште його у великій мисці. Накрийте її рушником і залиште на кілька годин, щоб тісто для запашного домашнього хліба на сковороді встигло підвестися і набрати об'єм. Час підйому тіста для запашного домашнього хліба на сковороді може відрізнятися, але, як правило, це триває близько години.

Після того, як тісто для духмяного домашнього хліба на сковороді підніметься, опустіть його руками та викладіть у сковороду. Сковорідка повинна мати товсте дно. Дайте тесту піднятись ще на 30 хвилин перед випічкою.

Поставте сковороду на плиту, потім встановіть температуру середнього рівня та випікайте хліб на плиті з обох боків. Запашний домашній хліб на сковороді повинен підрум'янитися та отримати золотистий колір.

Це базовий рецепт для запашного домашнього хліба на сковороді. Також можна додати в тісто для запашного домашнього хліба на сковороді різні інгредієнти, такі як горіхи, сухофрукти, сир та інше, щоб надати йому різноманітного смаку та аромату.

Читайте також:

Вона просто чудова у спеку: рецепт прохолодної окрошки на кефірі з одним секретом

Куди там тієї шаурми: рецепт конвертиків з лавашу з начинкою з курки, сиру та помідорів

Піднос розкидають за 2 хвилини: рецепт гарячих бутербродів з крабовими паличками, сиром та яйцем