Про переваги курячого м'яса можна говорити дуже довго. При цьому особливо цінується філе - дієтичне та багате на білок, воно підходить усім.
Курячі рулетики з сиром у вині — проста, але цікава страва. Їх можна подавати як закуску, так і другу страву. Рулетики з курячого філе з сиром та вином відмінно поєднуються з різними гарнірами та підійдуть як для ситної вечері, так і для святкового столу.
Щоб приготувати рулетики з курячого філе з сиром та вином, знадобляться такі продукти:
- куряче філе - 500-600 г (три грудинки);
- сир голландський – 80 г;
- ковбаса Мортаделла – 80 г;
- біле сухе вино – 100 г;
- орегано, розмарин;
- сіль, перець за смаком;
- оливкова олія для смаження.
Отже, курячу грудинку потрібно розрізати навпіл (поперек), щоб вийшло 6 тонких курячих стейків. Для цього покладіть ціле куряче філе на дошку перед собою, притисніть його долонею до столу, а потім, рухаючи ножем горизонтально, розділіть його на дві частини.
Курячі "стейки", що утворилися, потрібно відбити зворотним боком ножа (можна покласти філе в харчову плівку і злегка відбити молоточком для м'яса), посолити, поперчити до смаку.
Зверху покласти шматок мортаделі та сиру.
В Україні підвищать виплати з 1 травня: по 8000 та 20000 гривень кожному
Свинина з приправою з цін: де дешевша грудинка, а де подорожчав шашлик, огляд усіх супермаркетів
На дорогах - зачистка: у Києві почали блокувати машини та виписувати штрафи
Тепер формуємо наші рулетики з курки та фіксуємо їх зубочисткою чи ниткою, щоб збереглася форма.
Читайте також: