Найсмачніша грибна ікра з печериць - це та страва, яка оселиться у вашому серці надовго. Головне - вибрати свіжі інгредієнти для страви за рецептом смачної грибної ікри з печериць, і слідувати нашому рецепту приготування смачної грибної ікри з печериць.
Детальніше про рецепт смачної грибної ікри з печериць ви дізнаєтесь з нашого матеріалу.
Для приготування закуски за рецептом смачної грибної ікри з печериць нам знадобиться:
Гриби (шампіньйони) - 400 г Цибуля - 2 середні головки Морква - одна велика чи дві середні Рослинна олія – 4 ст. л. Соєвий соус – 2 ст. л. Очищений волоський горіх - 40-50 г Часник (за бажанням) - 1-3 зубчики Сіль за смаком Чорний мелений перець - за смакомСпосіб приготування закуски за рецептом смачної грибної ікри з печериць:
Крок 1: Готуємо гриби для смачної грибної ікри з печериць
Насамперед розрізаємо гриби на 2-4 частини і викладаємо на деко. Відправляємо в розігріту духовку на 20 хвилин за температури 180 градусів, щоб гриби підвіялися.
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Крок 2: Приготуємо моркву та цибулю для смачної грибної ікри з печериць
Кришимо цибулю і дрібно теремо моркву. Окремо чистимо часник. Нагріємо сковороду, додаємо олію і смажимо цибулю до м'якості. Потім додаємо моркву та смажимо всі разом близько 10 хвилин.
Крок 3: Готуємо фарш для смачної грибної ікри з печериць
Гриби для смачної грибної ікри з печериць виймаємо з духовки та розрізаємо на невеликі шматочки. Додаємо їх у м'ясорубку разом з горіхами та часником. Дрібно молотимо, щоб вийшов фарш. До фаршу для смачної грибної ікри з печериць додаємо соєвий соус і перемішуємо.
Крок 4: Готуємо ікру за рецептом смачної грибної ікри з печериць
Додаємо підсмажену цибулю та моркву до фаршу з грибів для смачної грибної ікри з печериць і перемішуємо. Додаємо в найсмачнішу грибну ікру з печериць рослинне масло і приправляємо на смак перцем і сіллю (при необхідності). Все ретельно перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.
Крок 5: Дегустуємо і подаємо смачну грибну ікру з печериць
Перед подачею смачної грибної ікри з печериць, ікру краще охолодити в холодильнику. Можна подати до столу як самостійну страву, а також можна використовувати ікру як начинку для бутербродів або закусок. Смачного!
Читайте також:
Виходять хрусткими та солоденькими: рецепт малосольних огірків гарячим способом
Ой, терміново дайте добавки: рецепт єврейського паштету з курячої печінки та грудинки
Називаються "Чоловіча насолода": рецепт рулетиків з курячого філе з сиром та вином