Найсмачніша грибна ікра з печериць - це та страва, яка оселиться у вашому серці надовго. Головне - вибрати свіжі інгредієнти для страви за рецептом смачної грибної ікри з печериць, і слідувати нашому рецепту приготування смачної грибної ікри з печериць.

Детальніше про рецепт смачної грибної ікри з печериць ви дізнаєтесь з нашого матеріалу.

Для приготування закуски за рецептом смачної грибної ікри з печериць нам знадобиться:

Гриби (шампіньйони) - 400 г Цибуля - 2 середні головки Морква - одна велика чи дві середні Рослинна олія – 4 ст. л. Соєвий соус – 2 ст. л. Очищений волоський горіх - 40-50 г Часник (за бажанням) - 1-3 зубчики Сіль за смаком Чорний мелений перець - за смаком

Спосіб приготування закуски за рецептом смачної грибної ікри з печериць:

Крок 1: Готуємо гриби для смачної грибної ікри з печериць

Насамперед розрізаємо гриби на 2-4 частини і викладаємо на деко. Відправляємо в розігріту духовку на 20 хвилин за температури 180 градусів, щоб гриби підвіялися.

Популярні новини зараз

Поки Польща хоче скасувати виплати біженцям, українка їх Харкова врятувала поляку життя, історія доброго серця

Чорнобривців насіяла мати: як ці прості квіти зможуть врятувати ваш город

Кожен місяць мінус 20% від пенсії: у ПФУ попередили українців про урізання виплат

Їх знанням позаздрять усі мудреці: знаки Зодака, які дають найкращі поради в будь-якій ситуації

Показати ще

Крок 2: Приготуємо моркву та цибулю для смачної грибної ікри з печериць

Кришимо цибулю і дрібно теремо моркву. Окремо чистимо часник. Нагріємо сковороду, додаємо олію і смажимо цибулю до м'якості. Потім додаємо моркву та смажимо всі разом близько 10 хвилин.

Крок 3: Готуємо фарш для смачної грибної ікри з печериць

Гриби для смачної грибної ікри з печериць виймаємо з духовки та розрізаємо на невеликі шматочки. Додаємо їх у м'ясорубку разом з горіхами та часником. Дрібно молотимо, щоб вийшов фарш. До фаршу для смачної грибної ікри з печериць додаємо соєвий соус і перемішуємо.

Крок 4: Готуємо ікру за рецептом смачної грибної ікри з печериць

Додаємо підсмажену цибулю та моркву до фаршу з грибів для смачної грибної ікри з печериць і перемішуємо. Додаємо в найсмачнішу грибну ікру з печериць рослинне масло і приправляємо на смак перцем і сіллю (при необхідності). Все ретельно перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.

Крок 5: Дегустуємо і подаємо смачну грибну ікру з печериць

Перед подачею смачної грибної ікри з печериць, ікру краще охолодити в холодильнику. Можна подати до столу як самостійну страву, а також можна використовувати ікру як начинку для бутербродів або закусок. Смачного!

Читайте також:

Виходять хрусткими та солоденькими: рецепт малосольних огірків гарячим способом

Ой, терміново дайте добавки: рецепт єврейського паштету з курячої печінки та грудинки

Називаються "Чоловіча насолода": рецепт рулетиків з курячого філе з сиром та вином