У розпал сезону молодих овочів хочеться приготувати щось таке собі, незвичайне і швидке. Ми розповімо вам про незвичайний закусочний рецепт салату з картоплі та редиски із заправкою зі сметани, хрону та гірчиці.
Що нам знадобиться для приготування салат з картоплі та редиски із заправкою зі сметани, хрону та гірчиці:
4-5 середніх картоплин
8-10 редисок
1/2 склянки сметани
1 столова ложка хрону (можна додати більше, якщо любите гостроту)
Масштабне позбавлення пенсій у грудні: ПФУ поставив жорсткі вимоги
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
1 столова ложка гірчиці
Сіль та перець за смаком
Свіжа зелень (петрушка, кріп) для прикраси
Процес приготування салату з картоплі та редиски із заправкою зі сметани, хрону та гірчиці:
Почніть із варіння картоплі. Очистіть картоплю, наріжте її на кубики або часточки і покладіть у каструлю. Залийте картоплю водою, додайте|добавляйте| трохи солі і доведіть до кипіння. Варіть картоплю до готовності, перевіряючи її за допомогою вилки. Він повинен бути м'яким, але не розваритися. Як тільки картопля готова, злийте воду і дайте їй охолонути.
Поки картопля остигає, вимийте і наріжте редиску. Ви можете нарізати редиску тонкими кружальцями або півкругами, залежно від ваших уподобань.
Приготуйте заправку салату. У мисці змішайте сметану, хрін та гірчицю. Додайте|добавляйте сіль і перець за смаком та добре перемішайте.
Коли картопля охолоне, додайте нарізану редиску. Потім акуратно додайте заправку та ретельно перемішайте, щоб усі інгредієнти рівномірно з'єдналися.
Після того як всі інгредієнти добре змішалися, поставте салат у холодильник на 30-60 хвилин, щоб він насочився смаками.
Перед подачею на стіл посипте салат свіжою зеленню (петрушкою, кропом) для прикраси.
Ваш салат з картоплі та редиски із заправкою зі сметани, хрону та гірчиці готовий! Смачного!
Читайте також:
Урожай вас здивує: чому досвідчені дачники поливають грядки після дощу
У спеку можна з'їсти три порції: рецепт незвичайної окрошки з додаванням філе