З кабачків можна приготувати смачні вегетаріанські котлети для ситного обіду або вечері.

Продукти (на 8 порцій) Кабачок молодий - 210 г Перець болгарський червоний – 180 г Часник - 10 г (2 зубчики) Зелень свіжа (кріп та петрушка) - 3-5 гілочок Яйце - 1 шт. Майонез - 60 г (2,5 ст. ложки) Борошно – 100 г (3-3,5 ст. ложки з гіркою) Олія - ​​30-45 мл (2-3 ст. ложки) Сіль - 1/2 ч. ложки (за смаком)

Кабачок потрібно натерти на дрібній тертці та віджати від соку.

Болгарський перець очистити від насіння, порізати дрібними кубиками.
У петрушки та кропу обрізати стебла, листочки подрібнити.

Зубчики часнику очистити, пропустити через прес.

Вбити яйце, додати майонез та сіль. Всипати борошно.

Все добре перемішати. Маса виходить густою консистенцією.

У сковороді розігріти олію та столовою ложкою викласти туди овочеву масу, надаючи їй форму котлет.

Популярні новини зараз

Щедрі виплати на дитину під загрозою: чому 50 тисяч можуть так і не дістатись батькам

Відома телеведуча, але сумки носить по 20 років: Катя Осадча похвалилась раритетом

Катя Полтавська дала відсіч українцям, які закидають їй життя за рахунок Остапчука: "Не вий*обувалася через різницю у віці"

Серпень під знаком везіння: кому зі знаків Зодіаку зірки обіцяють щасливий фінал літа

Показати ще
Смажити на середньому вогні до рум'яності, 3-5 хвилин під кришкою.

Потім перевернути і смажити під кришкою ще 3 хвилини до готовності.

Котлети з кабачків із болгарським перцем готові. З цієї кількості продуктів вийшло 8 котлет.

Читайте також:

Юшку питимете склянками: рецепт домашнього кролика в грибному соусі

Захочеться їсти ложкою: рецепт ніжного паштету з крабових паличок та сметани

Облизуватимете пальці: рецепт соковитих курячих ніжок, замаринованих у соєвому соусі та кетчупі