Кабачкова піца з бринзою та зеленню – це відмінне рішення для тих, хто хоче насолодитися смачною та легкою їжею. Страва за рецептом кабачкової піци з бринзою та зеленню дуже проста та швидка, і його можна підготувати за кілька хвилин.
Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом кабачкової піци з бринзою та зеленню читайте у нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом кабачкової піци з бринзою та зеленню нам знадобиться:
- 1 шинок
- 1 цибулина
- 2 ст.л. оливкової олії
– 2 ч.л. італійських трав
- сіль та перець за смаком
- 100 гр. бринзи
- пару листочків свіжого базиліка
- 1/2 склянки томатного соусу
Спосіб приготування страви за рецептом кабачкової піци з бринзою та зеленню:
Крок 1: Для приготування страви за рецептом кабачкової піци з бринзою та зеленню ми ріжемо кабачок тонкими кухлями і розкладаємо їх на деко для печива, попередньо змащене оливковою олією.
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Для початку візьмемо свіжий кабачок, вимиваємо його і ріжемо тонкими кружальцями. Потім беремо лист і змащуємо його оливковою олією. Розкладаємо кабачок для кабачкової піци з бринзою та зеленню на лист таким чином, щоб кружки стикалися один з одним.
Крок 2: Цибулю для кабачкової піци з бринзою та зеленню дрібно нарізаємо та обсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору. Додаємо для кабачкової піци з бринзою та зеленню італійські трави, сіль та перець та перемішуємо.
Для приготування начинки для кабачкової піци з бринзою та зеленню візьмемо невелику цибулину, наріжемо її на дрібні шматочки та обсмажуємо на оливковій олії до золотистого кольору. Додаємо для кабачкової піци з бринзою та зеленню італійські трави, сіль та перець та перемішуємо. Отримані інгредієнти для кабачкової піци із бринзою та зеленню перемішуємо, щоб рівномірно розподілити їх у начинку.
Крок 3: Розігріваємо духовку до 180 градусів C.
Перед тим, як продовжити приготування кабачкової піци з бринзою та зеленню, необхідно розігріти духовку до 180 градусів.
Крок 4: Поступово розподіляємо томатний соус по кухлях кабачків, за допомогою ложки.
Візьмемо томатний соус і рівномірно розподілимо його по кружках кабачків, використовуючи ложку.
Крок 5: Зверху викладаємо обсмажену цибулю.
На кожну порцію соусу викладемо невелику кількість обсмаженої цибулі, розподіливши її по всій площі кабачкової піци.
Крок 6: Підкидаємо бринзу на піцу.
На підготовлену кабачкову піцу викладаємо тонко нарізану шинку. Далі на піцу кидаємо шматочки бринзи, розподіляючи їх по всій поверхні рівномірно.
Крок 7: Запікаємо кабачкову піцу з бринзою та зеленню в духовці протягом 15-20 хвилин.
Помістивши лист у духовку, запікаємо кабачкову піцу з бринзою і зеленню протягом 15-20 хвилин до золотистого кольору.
Крок 8: Подаємо кабачкову піцу з бринзою і гарячою зеленню, прикрасивши кабачкову піцу з бринзою і зеленню листочками свіжого базиліка.
Готову кабачкову піцу з бринзою та зеленню виймаємо з духовки та подаємо її гарячою, використовуючи листя свіжого базиліка для декорування. Насолоджуйтеся смаком цієї чудової кабачкової піци з бринзою та зеленню!
Читайте також:
Страва для справжніх чоловіків: рецепт запіканки "Лінива дружина" з макаронами та сиром
Всі гості будуть у захваті: рецепт закуски з крекерів, крабових паличок та плавленого сирку
Цей смак просто дурманить: рецепт фаршированого малосольного оселедця. Такого ви не куштували