Продукти:
  • Курячі серця 300 гр;
  • морква 1 штука;
  • цибуля 1 штука;
  • вершки 100 гр.;
  • рослинна олія 30 гр.;
  • вода 150 мл.;
  • сіль за смаком;
  • перець за смаком.

Серця краще брати охолоджені або свіжі. Якщо ж вони були заморожені, попередньо розморозьте їх, краще не поспішаючи, на нижній полиці холодильника.

Серця промийте в проточній воді. Промиті серця розріжте навпіл, зріжте шматочки можливого жиру, очистіть від плівок та згустків крові.

Цибулю очистіть, промийте під холодною проточною водою, щоб не сльозилися очі при нарізці і подрібніть на свій смак (кубиком, півкільцями, пір'ям тощо)

Моркву вимийте зі щіткою під проточною водою, очистіть, промийте і натріть на середній або великій тертці. За бажанням можна нарізати моркву соломкою.

Прогрійте рослинну олію в сковороді і обсмажте в ній курячі серця, періодично помішуючи, доки вони не підрум'яняться, на середньому вогні.

До обсмажених сердець покладіть подрібнену моркву та цибулю. Овочі обсмажте разом із сердечками до м'якості. За часом – це приблизно 10 хвилин на середньому вогні.

Популярні новини зараз

Кожен місяць мінус 20% від пенсії: у ПФУ попередили українців про урізання виплат

Вдома тріщали, люди молилися: у Росії сталося одразу три серйозні землетруси

Такої допомоги зрадіє багато хто: хто з українців отримає виплату у розмірі 10 пенсій

Вже навіть посол ЄС попередила: українцям треба готуватись до дуже складних часів.

Показати ще

Додайте до серця відразу всю сметану, перемішайте, зменшіть вогонь, додайте сіль і перець за смаком. Ще раз перемішайте. Корисну інформацію про сметану читайте у статті за посиланням наприкінці цього рецепту.

Далі влийте воду і тушкуйте на тихому вогні до готовності ще приблизно 25 хвилин. Перевірте готовність наприкінці гасіння, серця мають бути м'якими. При необхідності можна підлити ще трохи води та протушкувати.

Читайте також:

Смак молодості: рецепт соковитого шашлику, який колись продавався на кожному пляжі

Це просто божественно: рецепт яєчні з молодими кабачками, сиром та помідорами.

"Рубіновий налив": такий рецепт варення з полуниці ви ще не куштували