- Курячі серця 300 гр;
- морква 1 штука;
- цибуля 1 штука;
- вершки 100 гр.;
- рослинна олія 30 гр.;
- вода 150 мл.;
- сіль за смаком;
- перець за смаком.
Серця краще брати охолоджені або свіжі. Якщо ж вони були заморожені, попередньо розморозьте їх, краще не поспішаючи, на нижній полиці холодильника.
Серця промийте в проточній воді. Промиті серця розріжте навпіл, зріжте шматочки можливого жиру, очистіть від плівок та згустків крові.
Цибулю очистіть, промийте під холодною проточною водою, щоб не сльозилися очі при нарізці і подрібніть на свій смак (кубиком, півкільцями, пір'ям тощо)
Моркву вимийте зі щіткою під проточною водою, очистіть, промийте і натріть на середній або великій тертці. За бажанням можна нарізати моркву соломкою.
Прогрійте рослинну олію в сковороді і обсмажте в ній курячі серця, періодично помішуючи, доки вони не підрум'яняться, на середньому вогні.
До обсмажених сердець покладіть подрібнену моркву та цибулю. Овочі обсмажте разом із сердечками до м'якості. За часом – це приблизно 10 хвилин на середньому вогні.
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Додайте до серця відразу всю сметану, перемішайте, зменшіть вогонь, додайте сіль і перець за смаком. Ще раз перемішайте. Корисну інформацію про сметану читайте у статті за посиланням наприкінці цього рецепту.
Далі влийте воду і тушкуйте на тихому вогні до готовності ще приблизно 25 хвилин. Перевірте готовність наприкінці гасіння, серця мають бути м'якими. При необхідності можна підлити ще трохи води та протушкувати.
Читайте також:
Смак молодості: рецепт соковитого шашлику, який колись продавався на кожному пляжі
Це просто божественно: рецепт яєчні з молодими кабачками, сиром та помідорами.
"Рубіновий налив": такий рецепт варення з полуниці ви ще не куштували