Крабові палички - ідеальна начинка багатьох страв. Ще б пак, вони ніжні, не мають надто сильного смаку, з низьким вмістом жиру і багаті на білки, а ще палички досить практичні, тому що їх фактично не потрібно готувати. При цьому поєднання крабових паличок, плавленого сиру та зелені відмінно підходить для начинки. А за основу можна взяти омлет.

Спочатку приготуємо омлет, для цього у відповідний посуд потрібно розбити курячі яйця та збити їх віночком. Яєчну суміш солимо і перчимо до смаку.

Розігріваємо сковороду великого діаметру (щоб омлет вийшов досить тонким) з олією. Виливаємо на сковороду яєчну суміш та накриваємо сковороду кришкою. На невеликому вогні готуємо омлет приблизно 3-5 хвилин, до схоплювання та підрум'янювання з одного боку.

Потім омлет перевертаємо на інший бік і обсмажуємо приблизно 2-3 хвилини, до підрум'янювання з іншого боку. Готовий омлет перекладаємо на тарілку і залишаємо остигати.

Популярні новини зараз

Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Показати ще

Пропорції:

  • яйця 4 штуки;
  • молоко 40 мл.;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений - за смаком;
  • олія рослинна - 20 г.

Для приготування начинки на середній терці потрібно натерти плавлений сир та не повністю розморожені крабові палички

Зубчики часнику очищаємо, натираємо на дрібній тертці або пропускаємо через прес і додаємо до крабових паличок із сиром.

Петрушку дрібно шаткуємо і відправляємо в ту ж миску. Додаємо майонез та все перемішуємо до однорідності.
Пропорції:
  • крабові палички – 100 г;
  • сир плавлений – 200 г (2 пачки);
  • часник – 2 зубчики;
  • майонез 60 г.;
  • петрушка свіжа – 15 г.

Далі необхідно на омлет покласти начинку і поступово її розподілити.

Омлет із начинкою згортаємо в рулет і подаємо у теплому вигляді на сніданок.

Або загортаємо рулет у харчову плівку та відправляємо в холодильник на 2 години. Через деякий час дістаємо рулет з холодильника, нарізаємо і подаємо як холодну закуску. Після охолодження рулет краще нарізається і зріз виходить рівним.

Читайте також:

Літня насолода: салат з молодих помідорів, крабових паличок, яєць та бринзи

Очі заплющуються від задоволення: рецепт кабачків, фаршированих крабовими паличками із сиром та сметаною

Розлітаються як насіння: рецепт фаршированих крабових паличок із сиром та яйцем

Це потрібно спробувати: рецепт швидкої закуски з крабових паличок та шинки