З погляду нутриціології, поєднання картоплі та грибів небезпечне для здоров'я. Ще б пак, нутріціологи вважають, що крохмалисті овочі, а також макарони та борошняні вироби велику користь приносять і краще засвоюються як самостійні продукти. А ось гриби рекомендують поєднувати з капустою, бобовими. Але як же відмовитися від усіх улюблених страв???
І справді, запіканка з картоплі з грибами - це апетитна і соковита страва, яка має приголомшливий смак і чудовий аромат. Вона чудово підійде для простого сімейного обіду або вечері, а також як частування для гостей, що раптово нагрянули. А ще така страва внесе різноманітність у повсякденний раціон харчування, а також чудово підійде для святкового столу.
складові
- гливи 1 кг
- картопля 700 г
- сир твердий 300 г
- бульйон грибний 2 склянки
- вершки 9% 2 склянки
- вино біле 0.5 склянки
- цибуля ріпчаста 3 шт.
- часник 5 зубчиків
- олія соняшникова (олія оливкова)
- мускатний горіх
- перець чорний мелений
- сіль
Читайте також:
Це потрібно спробувати: рецепт швидкої закуски з крабових паличок та шинки
Хитрощі серпневого врожаю: як досвідчені дачники змушують огірки плодоносити до холодів
Ретроградний роман та одкровення під місяцем: любовний гороскоп на серпень 2025, який струсить почуття
Перекази на картки можуть залишити вас без субсидії в 2025 році, що важливо знати
Помідори з кулак? Легко: один секрет - і сусіди просять живця
Смачніше ніж будь-який пиріг: рецепт заливного лаваша з м'ясним фаршем
Чудова ніжність: рецепт кабачкової піци з бринзою та зеленню